Sorin Bontea are un talent neștiut, ce i-a uimit pe fani. Detalii surprinzătoare despre juratul „Chefi la cuțite”

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au putut descoperi recent ce talent neștiut are Sorin Bontea, dar și care sunt surprinzătoarele hobby-uri ale juratului.

Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit pe Instagram ce talent are și fanii au fost uimiți

Antena 1

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari din România. Cu o experiență de peste treizeci de ani, juratul „Chefi la cuțite” se poate lăuda cu o carieră de invidiat.

Recent, fanii acestuia au descoperit și ce talent neștiut are acesta, iar imaginile au făcut senzație pe Instagram.

Ce talent neștiut are Sorin Bontea și care sunt hobby-urile juratului Chefi la cuțite

Sorin Bontea s-a născut pe 2 martie 1970, este căsătorit și în prezent este jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”. Acesta și-a tatuat pe fiecare braț numele celor doi copii ai săi (Miruna și Iulian) și nu ratează vreo ocazie ca să exprime cât de mândru este de ei. Pe fiica sa am putut s-o vedem chiar și la „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Totuși, celebrul chef este extrem de discret atunci când vine vorba despre familia sa. Recent însă, fanii care îl urmăresc pe Instagram au putut descoperi ce talent ascuns are bucătarul și care sunt hobby-urile sale.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Recent, pe pagina sa oficială de Instagram, Sorin Bontea s-a filmat în timp ce cântă piese celebre la chitara electrică. Pe lângă faptul că gătește excepțional și că este un bucătar cu o carieră de invidiat, iată că Sorin Bontea are talent și la cântat, atât cu vocea, cât și la chitară.

Ultimul clip video postat de acesta pe Instagram a adunat zeci de mii de vizualizări și numeroase comentarii, semn că imaginile i-au impresionat din plin pe fani și pe urmăritori.

Într-un clip video postat pe pagina sa de Instagram am putut să vedem cât de bine se descurcă acesta, iar filmarea a adunat instant zeci de mii de vizualizări. Ba chiar și Florin Ristei a apreciat talentul celebrului chef.

De asemenea, Sorin Bontea este pasionat de pescuit și acest lucru se vede în numeroasele sale poze de pe Instagram, în care își arată capturile. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” iubește muzica lăutărească, joacă poker cu prietenii și îi place să grădinărească.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ultimele știri