Sorin Bontea împlinește astăzi 51 de ani. Ce mesaje i-au transmis persoanele dragi

Petrecere mare în familia "Chefi la cuțite", chef Sorin Bontea împlinește astăzi frumoasa vârstă de 51 de ani, iar cele mai dragi persoane i-au transmis mesaje emoționante.

Chef Sorin Bontea împlinește astăzi frumoasa vârstă de 51 de ani

Sorin Bontea se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătări de la noi din țară. Acesta a reușit de fiecare dată să impresioneze publicul cu aparițiile sale spectaculoase și cu personalitatea sa carismatică.

Deși este cunoscut de foarte multe persoane, foarte puțini știu că celebrul bucătar împlinește astăzi vârsta de 51 de ani. Printre cei care au ales să îi transmită cele mai frumoase urări cu ocazia acestei speciale zi sunt Răzvan Fodor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Speak, dar și câștigătorul sezonului 8 "Chefi la cuțite", Ionuț Belei.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Ce mesaje a primit Sorin Bontea de la persoanele dragi

Chef Sorin Bontea este o persoană extrem de apreciată atât de către telespectatorii, cât și de către prietenii săi din viața de zi cu zi, iar acest eveniment atât de important nu putea să treacă neobservat.

Răzvan Fodor, cel care l-a însoțit în aventura Asia Express, i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, care a înduioșat inima prietenilor virtuali. Cei doi au legat o relație de prietenie frumoasă și se susțin unul pe celălalt în toate momentele.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon Burlacul

"La mulți ani fericiți, Sorinache!🍷Sănătate și vacanțe in străinătate! Te pupă “băiatul”tău! ❤️ #happybirthday #taticu", a scris Răzvan Fodor în descrierea unei fotografii cu el și Sorin Bontea de când se aflau în Asia Express.

Printre cei care i-au urmat cele mai frumoase cuvinte se numără cei doi prieteni ai săi, chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Aceștia i-au transmis colegului său de emisiune cele mai bune gânduri.

"La mulți ani @chef.sorinbontea.official. Te îmbrățișez cu drag și îți doresc tot binele din lume! Forever in my heart, my flamingo chef! 🤗🤗🤗", a fost mesajului pe care chef Florin Dumitrescu l-a atașat unei imagini cu Sorin Bontea în cel mai amuzant costum pe care l-a purtat până acum.

Se pare că nici concurenții alături de care a luptat în cele 8 sezoane ale emisiunii "Chefi la cuțite" nu l-au uitat. Atât Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8, cât și Foca sau Claudia Radu.

Citește și: Sorin Bontea a învățat să cânte la chitară. Ce piesă a interpretat și cum s-a descurcat

"La mulți ani Chef❗️ Vă doresc multă sănătate și tot ce vă doriți să aveți parte! Sunteți un om minunat și sunt mandru că v-am cunoscut. Pentru mine sunteți un exemplu și mereu am să port cu mine ce m-ați învățat: ,,Să muncească pentru tine, nu cu tine" ! Tot respectul din partea mea! 🤗🍾💥", a fost mesajul emoționant pe care Ionuț Belei i l-a transmis lui Sorin Bontea.

Sorin Bontea s-a bucurat de un mesaj simpatic și din partea artistului Speak, care a ținut neapărat să îi ureze toate cele bune cu ocazia acestui important eveniment.

"La mulți ani @chef.sorinbontea.official! Sa rămâi la fel de tânăr și peste 50 de ani! ❤️", i-a transmis artistul.

Ultimele știri