Antena Căutare

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele show-ului „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” se vor putea bucura de o porție în plus din show-ul preferat, alături de Speak, într-o producție ce se va numi „Speak @ cuțite”.

Speak în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culisele „Chefi la cuțite”, într-o serie de episoade speciale numite “Speak @ cuțite”, | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 debutează în forță, din 28 februarie, duminică, de la ora 20:00!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu dau startul degustărilor pe nevăzute și sunt mai pregătiți ca niciodată să se „războiască” în bucătărie.

Noul sezon „Chefi la cuțite” aduce fanilor „Speak @ cuțite”, o serie de episoade speciale

De data aceasta, fanii îndrăgitului show culinar vor putea observa faptul că există anumite schimbări.

În sezonul 9 „Chefi la cuțite”, miza este mult mai mare pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, căci e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

O altă schimbare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

O noutate mai constă și în faptul că Speak este noul ajutor al Ginei Pistol. El este cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile de viață. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culisele „Chefi la cuțite”, într-o serie de episoade speciale numite “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro, la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV!

Citește și: „Chefi la cuțite” revine cu un show plin de surprize! Ce noutăți există în noul sezon

Așadar, fanii vor putea savura o porție în plus din îndrăgitul show culinar de la Antena 1.

Vezi noul sezon „Chefi la cuțite” din 28 februarie, duminică, de la ora 20:00, și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x