Antena Căutare

„Chefi la cuțite” revine cu un show plin de surprize! Ce noutăți există în noul sezon

Duminică, 28 februarie, ora 20.00, emisiunea „Chefi la cuțite” se întoarce la Antena 1 cu sezonul numărul 9.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” va debuta duminică, de la ora 20:00, la Antena 1! | Antena 1

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au așteptat cu sufletul la gură momentul revederii cu cei trei simpatici jurați ai îndrăgitului show culinar.

Când începe sezonul 9 „Chefi la cuțite” și ce noutăți există

Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Sorin Bontea, Speak, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la masa jurizării, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Speak, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus publicului 44 de ediții savuroase, presărate cu povești de viață incredibile, bătălii culinare palpitante și rețete delicioase. Sute de concurenți au venit la preselecții și unii dintre ei au ajuns chiar în etapa de bootcamp.

Citește și: Cum vor arăta Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la bătrânețe! Fanii „Chefi la cuțite” și-au ales preferatul

După probe de foc, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele alături de care au trecut prin probe culinare dificile.

Speak ținând un cloș în mâini, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Speak, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Battle după battle, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită marele premiu „Chefi la cuțite”. Din nouă semifinaliști, doar trei au reușit să ajungă în marea finală. La final, marele câștigător al trofeului în valoare de 30.000 de euro a fost Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Acum, cei trei jurați se pregătesc de o nouă confruntare de zile mari. În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea își va apăra victoria din sezonul anterior, în timp ce Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor încerca să ajungă din nou pe primul loc!

Vezi noul sezon „Chefi la cuțite” din 28 februarie, duminică, de la ora 20:00, și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 9. Premiera, mai curând decât crezi... Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” are un frate celebru! Cine este și cum arată Daniel Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x