Antena Căutare

”Sper ca chefii să nu fie cu moț, altfel n-are cum să nu le placă!” Bunicuta Babica i-a cucerit pe chefi după ce... le-a cântat!

"Babica" Ioana Condrat, pensionara de 67 de ani, face un preparat cu totul special din pește. Cu această rețetă speră să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Doamna Ioana Condrat este pensionară, are 67 de ani și gătește de când se știe. I se zice Babica, porecla care a făcut-o celebră alături de mâncărurile sale.

Vine tocmai din Sulina, așa că pește este specialitatea ei. Așa că a decis să facă un preparat cu totul special din pește. Cu această rețetă speră să-i impresioneze pe cei trei chefi.

”Să dea Dumnezeu să le placă ce am gătit, poate nu-s cu moț. Babica gătește românește”, spune concurenta.

Așadar, saramură de plachie ”șade” în farfuria de concurs. Dar stați așa, că Babica știe să și cânte. Demonstrația i-a cucerit pe cei trei jurați care i-au dat cuțitul. Bine, Babicaaa!

Mai bine renunță la nevastă decât la gătit! ”Când o să mor, o să fiu tot în bucătărie!” Chefii, ”DA” pentru o farfurie g... L-au dus pe front, după ce a refuzat să crească la orfelinat! ”O explozie mi-a rupt patru coaste. Așa am ajuns în bucătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x