Antena Căutare

Surpriză de proporții! Cine a câștigat a opta amuletă „Chefi la cuțite”

După ce s-au tachinat din plin în timpul jurizării pentru amuletă, cei trei chefi s-au întâlnit cu Iosif Ștefănescu, pentru a afla cine a câștigat bonusul pus la bătaie de Gina Pistol, în ediția 8 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După ce s-au întrecut în tot felul de tipuri de steak, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au așteptat cu sufletul la gură să afle cine este cel care a câștigat a opta amuletă din sezonul 8Chefi la cuțite”.

citește și: Paulo Stelvio e concurentul de la „Chefi la cuțite” care a cucerit-o pe Gina Pistol

În platoul emisiunii și-a făcut apariția celebrul chef Iosif Ștefănescu, un adevărat maestru în materie de carne și tipuri diferite de grătar. După ce a degustat cu multă atenție, juratul a anunțat cine este fericitul câștigător al amuletei.

Surpriză de proporții! Cine a câștigat a opta amuletă „Chefi la cuțite”

Chef Sorin Bontea, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Chef Sorin Bontea, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

citește și: Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur, la „Chefi la cuțite”! Cine este Ionuț Georgel Belei, bucătarul care a făcut spectacol

Deși toate cele trei farfurii au fost extrem de gustoase, Sorin Bontea a fost cel care a pus mâna pe amuleta din ediția 8 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Florin Dumitrescu a cedat și l-a criticat pe Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”: „Băi, oprește-te”... Roxana Florescu, show la „Chefi la cuțite”! Ce ingrediente conține rețeta „Pisi e obraznică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x