Antena Căutare

Paulo Stelvio e concurentul de la „Chefi la cuțite” care a cucerit-o pe Gina Pistol

Moment de senzație în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce unul dintre concurenți a reușit s-o cucerească pe Gina Pistol cu stilul său vestimentar! Cum a apărut Paulo Stelvio?

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De profesie inginer, tânărul Paulo Stelvio are o imensă pasiune pentru tot ce înseamnă haine și stil, iar acest lucru pare să o fi impresionat pe frumoasa Gina Pistol, în sezonul 8Chefi la cuțite”.

citește și: O japoneză a făcut show la „Chefi la cuțite! Hiroko Ogawa a alergat 420 de kilometri într-o săptămână, de la Sofia la București

„Eu sunt cu moda, cu gătitul și cu ingineria, lucrez în domeniul electronic”, a dezvăluit concurentul, care a fost cucerit definitiv de sarmalele noastre românești, încă de acum șase ani, când a început studiile universitare.

Paulo Stelvio e concurentul de la „Chefi la cuțite” care a cucerit-o pe Gina Pistol

Paulo Stelvio, concurent la „Chefi la cuțite”

Paulo Stelvio, concurent la „Chefi la cuțite”

„Când am văzut prima oară zăpadă în viața mea a fost aici, în România. A fost foarte, foarte tare. Nu știam cum să mă îmbrac, mi-am luat colanți, pulovere, șosete, tot ce aveam. Acum nu mai e surpriza atât de mare”, a dezvăluit tânărul la „Chefi la cuțite”.

citește și: Sabotaj în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce a făcut Florin Dumitrescu

În timp ce pregătea o rețetă portugheză, tânărul a dezvăluit că are acum propria afacere cu obiecte vestimentare, dar nu a renunțat nici la pasiunea sa pentru bucătărie.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Roxana Florescu, show la „Chefi la cuțite”! Ce ingrediente conține rețeta „Pisi e obraznică”... Pește cod cu legume, o rețetă simplă și gustoasă ce a făcut senzație la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x