Antena Căutare

Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bontea: „Nu mă așteptam să mi-o dea mie”

După prima probă de la Titani la cuțite, unde au fost jurizați de vedetele din sezonul 3 Asia Express, concurenții au primit o nouă probă!

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria Titani la cuțite și a anunțat că, de data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să gătească street food dedicat Paștelui!

PROBĂ DIFICILĂ LA TITANI LA CUȚITE

Proba nu este una ușoară, iar cei trei Chefi își doresc să câștige statuia ce le poate aduce noroc în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite.

citește și: „Mie îmi plac lucrurile grele, îmi place opulența”. După ouăle fermentate, concurenții de la Asia Express au avut o surpriză la Titani la cuțite

La proba anterioară de la Titani la cuțite, în care au avut de gătit drob de tip fine dining, cel care a câștigat a fost Cătălin Scărlătescu. Mândru posesor al unei amulete speciale, acesta a decis să o ofere lui Sorin Bontea, pentru a-l încetini!

Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bontea: „Nu mă așteptam să mi-o dea mie”

Concurenți din ediția Titani la cuțite

Concurenți din ediția Titani la cuțite

Pentru proba de street food de Paște, bucătarii au la dispoziție 75 de minute pentru gătit. Și ca totul să fie și mai complicat, echipele vor găti prin rotație: când se aude alarma, după zece minute, iese prima echipă și intră cealaltă!

citește și: Asia Express s-a mutat la Titani la cuțite! Sorin Bontea, lovitură neașteptată de la Florin Dumitrescu: „Du-te-n rozul meu”

Cele trei echipe trebuie să pregătească rețete spectaculoase, căci jurizarea va fi făcută de actorii din serialul Sacrificiul, de la Antena 1! Problema este că, de data aceasta, Gina Pistol a anunțat că va exista și o eliminare!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Titani la cuțite ca să vezi ce rețete au decis să pregătească cele trei echipe!

„Vine spre tine ca un șarpe veninos, care nu se termină”. Vedetele de la Asia Express au votat cu Bontea? Cine a câștiga... Veste neașteptată! Un Chef a fost eliminat de la Titani la cuțite! „Sunt supărat, am fost foarte aproape”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x