Antena Căutare

Unde poți mănânca preparatele foștilor concurenți și câștigători ai emisiunii Chefi la cuțite. Unde gătesc chefii, Munti sau Riki

Dacă te numeri printre fanii emisiunii Chefi la cuțite care s-au întrebat unde pot savura preparatele foștilor concurenți sau câștigători, dar și unde gătesc Sorin Bontea sau Cătălin Scărlătescu, atunci iată răspunsul.

colaj foto cu roxana blenche si poze cu chefii si fosto concurenti de la chefi la cutite
Descoperă unde poți savura rețete gătite de foști concurenți de la Chefi la cuțite | Antena 1

De-a lungul timpului, emisiunea Chefi la cuțite a adus în fiecare sezon concurenți din toate colțurile lumii, rețete delicioase sau surprinzătoare, povești de viață incredibile și momente de neuitat. Unii dintre concurenți, deveniți câștigători sau nu, continuă să gătească și în prezent. Descoperă în rândurile de mai jos unde poți să comanzi preparate gătite de foști concurenți Chefi la cuțite sau unde poți să mănânci preparatele gătite de Sorin Bontea sau Cătălin Scărlătescu.

La ce restaurante gătesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, jurații emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1

Recent, Cătălin Scărlătescu și-a deschis un restaurant numit XChef by Cătălin Scărlătescu, ce are un meniu generos de unde poți alege preparate variate, de la paste și salate și până la cevice, carpaccio, sushi sau deserturi. De asemenea, mai poți savura un preparat semnat de Cătălin Scărlătescu la Burger și Scoici, dar și Berăria H, acolo unde poți savura rețete ce îi poartă semnătura.

Dacă vrei să savurezi un preparat semnat de Sorin Bontea, atunci poți face o comandă la Asiatic Express Delivery, unde meniul este unul destul de generos. În plus, îndrăgitul jurat al emisiunii Chefi la cuțite are și un parteneriat cu cei de la Tazz, acolo unde poți comanda diferite preparate.

Citește și: Cum arată acum Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite. Cât de frumoasă este femeia care l-a cucerit pe „Munti”

În prezent, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au canale de youtube sau conturi de Facebook, Instagram și TikTok, acolo unde dezvăluie adesea diferite rețete delicioase. Florin Dumitrescu a lansat chiar și o carte de bucate, în care vei găsi numeroase idei culinare.

Unde gătesc foștii concurenți ai emisiunii Chefi la cuțite. La ce restaurante poți să mănânci preparatele lor

Rikito Watanabe poate fi văzut la resturantul său, numitTokyo Rikiya by Japanese Chefs, din Constanța. În plus, acesta mai apare la diferite evenimente mondene sau culinare alături de chefi sau de alți foști concurenți.

Silviu Nedelea are propriul său restaurant ce se numește Atelier, situat pe strada Grigore Moisil 89, din București.

Dacă vrei să guști un preparat pregătit de Mihai Munteanu (Munti), marele câștigător al sezonului 6 Chefi la cuțite, atunci sigur trebuie să faci o vizită la restaurantul Los Amantes.

Rețetele pregătite de Roxana Blenche pot fi găsite la FAYN Urban Eatery, din București.

Citește și: Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite. Tânăra a revenit pe rețelele sociale

Amalia Bellantoni are un restaurant ce se numește Belli Siciliani, în timp ce Robert Vasiliu deține Viking Chef.

Cristian Șerb, câștigătorul primului sezon al emisiunii Chefi la cuțite, gătește în prezent la Cour-yard by Marriott, în timp ce Alexandru Comerzan, cel care a câștigat sezonul 7, deține în prezent 3 restaurante: Gud (Chișinău) Bro Burger (Vama Veche) și Enjoysushi.ro.

Minh Binh gătește preparate cu specific vietnamez la restaurantul Little Hanoi, în timp ce deliciile semnate de Nina Rus pot fi găsite la Băcănia Bunătățile lu' Nina.

Gianny Bănuță gătește în prezent la Hotel Himmelrich din Elveția, în timp ce Vincent Lontier deține Atelier de Cuisine.

Bogdan Vandici, câștigător Chefi la cuțite sezonul 5, poate fi urmărit pe xperiences.ro.

Vincenzo Aiello a deschis împreună cu Cătălin Cazacu un restaurant numit Players Sports Bar & Lounge.

Dacă ești pasionat de burger, atunci poți să te oprești pe la Gigi Burger în Ploiești sau să comanzi ceva de la Wanted Burger and Fish, unde vei putea savura un preparat semnat de Raluca Todea.

Dacă mergi la Ramada Parc din Slatina poți savura preparatele ce poartă semnătura lui Constantin Onuț.

Cătălin Scărlătescu a oferit cuțitul de aur. Azi se dă ultima luptă pentru amuletă a sezonului. Chefi la cuțite, lider d... Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Gina Pistol, veste neașteptată pentru chefi. Ce miză uriașă a pus în joc prezentatoarea TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x