Antena Căutare

Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite. Tânăra a revenit pe rețelele sociale

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, a revenit pe rețelele sociale după aproximativ două luni de absență. Iată cum arată acum și ce imagine a publicat pe Internet.

Colaj cu Narcisa Birjaru la Chefi la cuțite Galerie
Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, a revenit pe rețelele sociale după aproximativ două luni de absență | Antena 1

Narcisa Birjaru, căștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, este o fire foarte discretă. Fosta concurentă a show-ului culinar nu este atât de activă pe rețelele sociale, semn că este destul de ocupa cu meseria frumoasă pe care o practică.

Pentru că publică foarte rar imagini în mediul online, tânăra reușește să impresioneze prietenii virtuali la fiecare postare. De curând, Narcisa Birjaru a luat prin surprindere pe toată lumea cu o serie de imagini de la un eveniment la are a fost însoțită de soțul său. Aceasta a revenit pe contul de Instagram după aproximativ două luni de absență.

Cum arată Narcisa Birjaru acum, la aproape un an de la finala sezonului 9 Chefi la cuțite

Deși nu este o persoană activă în mediul online, Narcisa Birjaru nu ezită să mai publice imagini din cât în când. În urmă cu aproximativ două săptămâni, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite a distribuit două imagini care i-a încântat pe internauți.

În prima fotografie apare singură. Un lucru este evident, tânăra nu s-a schimbat prea mult și este la fel de frumoasă că atunci când apărea pe micile ecrane ale telespectatorilor. Cu părul creț și privirea seducătoare, Narcisa Birjaru a reușit să atragă toată atenția urmăritorilor de pe Instagram.

În cea de-a doua poză s-a fotografit alături de soțul ei, bărbatul care i-a fost alături în cele mai bune și rele momente din viața ei.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Interviu exclusiv cu Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9. Ce dezvăluiri a făcut după finală

Prin intermediul postării, tânăra a transmis și un mesaj pentru prietenii din mediul online.

Viața este ca o oglindă, obținem cele mai bune rezultate atunci când zâmbim.🙂”, a scris ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Narcisei Birjaru a strâns mai bine de 300 de like-uri, semn că este îndrăgită de foarte multe persoane de pe rețelele sociale.

La aproximativ un an de la finala sezonului 9 Chefi la cuțite, câștigătoarea nu s-a schimbat prea mult. Aceasta a rămas cu zâmbetul pe buze, așa cum a cunoscut-o și publicul în timpul show-ului culinar.

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru s-a făcut remarcată încă din preselecțiile sezonului 9 Chefi la cuțite. Tânăra i-a impresionat pe cei trei jurați cu talentul său remarcabil în artele culinare, dar și gustul pe care îl dă preparatelor.

Fosta concurentă a reușit să intre în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta a avut un parcurs uimitor în timpul emisiunii, iar mancarea sa savuroasă a adus-o direct în Marea Finală a emisiunii, unde a concurat cu alți colegi foarte buni.

Citește și: Narcisa Birjaru, câștigătoarea "Chefi la cuțite" sezonul 9, mesaj emoționant pentru mama ei. Cât de mult seamănă cu ea

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu s-au bucurat din plin de preparatele finaliștilor, însă o singură farfurie a fost cea câștigătoarea. Emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime până în momentul în care Gina Pistol a anunțat că Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x