Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Gina Pistol, veste neașteptată pentru chefi. Ce miză uriașă a pus în joc prezentatoarea TV

Gina Pistol a venit cu o veste neașteptată pentru chefi în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 2 mai 2023. Jurații show-ului culinar au aflat că se vor lupta pentru amuletele din seif.

colaj foto cu gina pistol, poza cu sorin bontea si poza cu florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Gina Pistol a dezvăluit ce provocare a pregătit chefilor în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Preselecțiile sezonului 11 Chefi la cuțite se apropie de sfârșit, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare bootcamp-ul. Înainte de această etapă plină de emoții și adrenalină, jurații show-ului culinar trebuie să se lupte pentru o miză uriașă.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au primit o veste complet neașteptată de la Gina Pistol la jocul de amuletă cu numărul 17. Aceștia au aflat faptul că se vor întrece pentru amuletele din seif.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Dumitru Paul Tudosescu a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reacționat

„Astăzi, dragii mei, se joacă seiful! Amuleta spune așa: „Ai câștigat seiful!!”. Astăzi gătiți doar voi 3!”, a spus prezentatoarea TV.

De-a lungul edițiilor Chefi la cuțite doar două amulete au intrat în seif. Astfel, chefii vor da tot ce au mai bun în bucătărie pentru a pune mâna pe cele două avantaje.

Cine va degusta preparatele jurațiilor și ce probă le-a dat Gina Pistol în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 2 mai 2023

Pentru că în joc se află o miză atât de importantă, preparatele juraților vor fi degustate de un chef. Patrizia Paglieri o să pășească în platoul emisiunii pentru a se bucura de mâncare chefilor, dar și pentru a da verdictul mult așteptat.

De asemenea, și proba jocului de amuletă este una pe măsura așteptărilor. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au fost uimiți când Gina Pistol i-a anunțat că au libertate totală în realizarea unor farfurii spectaculoase.

„Ne facem de cap! Așa da!”, a spus chef Sorin Bontea.

„Scărlătescu a zis că pune mâna pe chiftele, deci e o luptă grea. O să aveți o surpriză, spectacol culinar!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

„Dumitrescu vine după o experiență culinară de trei zile la Paris. Deci o să ne facă niște rachete nucleare, niște avioane interstelare. N-ai cum să te pui cu el!”, a mai mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Cine a câștigat amuleta 16. Ce dezvăluire a făcut Ruby atunci când l-a văzut pe Alexandru Comerzan

Înainte de a da start probei, Gina Pistol le-a făcut o surpriză de zile mari juraților. Aceasta sa-a gândit să mărească miza, oferindu-le o nouă amuletă pe lângă cele două din seif.

„Poți să combini puterea a oricăror două amulete folosite deja de ceilalți doi chefi”, a spus prezentatoarea TV despre noul avantaj.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au rămas cu gura căscată la aflarea veștii.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Unde poți mănânca preparatele foștilor concurenți și câștigători ai emisiunii Chefi la cuțite. Unde gătesc chefii, Munti... Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Care a fost verdictul final al Patriziei Paglieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x