Antena Căutare

Vestea momentului! Ce bonus periculos aduce amuleta 21 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Surpriză de proporții în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu află ce bonus special aduce amuleta 21!

Vestea momentului! Ce bonus periculos aduce amuleta 21 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu și Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce surpriză le-a pregătit Gina Pistol de data aceasta.

Frumoasa prezentatoare a show-ului culinar a pregătit pentru Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu o surpriză de proporții!

Ce bonus aduce amuleta 21 de la emisiunea Chefi la cuțite

„Poți schimba un concurent din echipa ta cu un altul din altă echipă”, așa suna amuleta 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

„Este o amuletă foarte atractivă”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

„E o amuletă foarte bună, așa că trebuie să fac în așa fel încât să fac să am și eu una din asta, să văd cum e”, a mărturisit Sorin Bontea.

„Amuleta asta trebuie să o iau eu. Este o amuletă care mereu a fost folosită împotriva mea, simt că e o amuletă de deochi”, a mai adăudat Florin Dumitrescu, dornic ca de data aceasta să fie el cel care pune mâna pe respectivul avantaj.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adina Buzatu şi fiica sa, Sara, gătesc împreună la Chefi la cuţite. Ediția de marţi a fost lider de audiență... Chefilor le-a pierit zâmbetul! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 21 de la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x