Antena Căutare

Chefilor le-a pierit zâmbetul! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 21 de la „Chefi la cuțite”

Mai sunt doar patru amulete disponibile în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite, de la Antena 1. De data aceasta, Gina Pistol a anunțat ce bonus special a pregătit pentru Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Chefilor le-a pierit zâmbetul! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 21 de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Una dintre marile surprize din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când frumoasa Gina Pistol a apărut în bucătărie și a anunțat ce bonus aduce amuleta 21 din sezonul 8.

Deținătorul acesteia poate schimba un concurent din echipa sa cu un altul dintr-o altă echipă.

Ce trebuie să gătească Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru amuleta 21 de la Chefi la cuțite

Când au auzit ce beneficiu aduce amuleta 21, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au și bucurat, dar s-au și îngrijorat, fiindcă este un bonus cu două tăișuri: dacă îl ai ești fericit, dar dacă nu e al tău atunci se întoarce împotriva ta.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

Florin Dumitrescu are deja experiență cu amuleta de acest tip și și-a propus să nu mai treacă prin situațiile din trecut, așa că și-a propus să facă tot ce îi stă în putere pentru a câștiga proba.

De data aceasta, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” trebuie să pregătească rețete care să meargă de minune cu un pahar de vin Chardonnay.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Cel care va face degustarea este celebrul somelier Virgil Mănescu, cu care cei trei chefi au fost colegi de platou la „Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor”, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Vestea momentului! Ce bonus periculos aduce amuleta 21 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”... Cătălin Scărlătescu, criticat dur la „Chefi la cuțite”! Ce i-au reproșat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „L-aș interz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x