Antena Căutare

Andreea Bălan, moment special pe patinoarul Dancing on Ice- Vis în doi

Andeea Bălan va încălța patinele pentru a face show alături de partenerul său, Gabriel Coconu, în cea mai nouă ediție Dancing on Ice- Vis în doi.

Andreea Bălan, moment special pe patinoarul Dancing on Ice- Vis în doi

Antena 1

Patinatorii ucraineni clasați pe locul 16 mondial, Maksym Nikitin și Oleksandra Nazarova, revin pe gheața emisiunii, iar reprezentanta României la Campionatul Mondial de Patinaj, Julia Sauter, va susține un moment spectaculos, mâine seară, de la 20.00, la Antena 1.

Andreea Bălan va urca pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022

Cea mai nouă ediție Dancing on Ice – Vis în doi o va aduce pe gheață pe Andreea Bălan, alături de partenerul său, Gabriel Coconu. Cei doi vor susține un moment special pentru care s-au pregătit încă de la începutul emisiunii.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. O echipă a fost eliminată. Dueliștii au pregătit dansuri speciale

Patinatoarea româncă de origine germană, Julia Sauter, care a reprezentat România la Campionatul Mondial de Patinaj, medaliată la numeroase competiții naționale și internaționale, va face spectacol live pe gheața show-ului primăverii de la Antena 1.

De asemenea, cei doi patinatori ucraineni ce au amuțit publicul săptămâna trecută cu dansul lor, Maksym Nikitin și Oleksandra Nazarova, revin pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi, de această dată într-o coregrafie ce va include și baletul emisiunii. Mâine seară, de la 20.00, telespectatorii vor afla care sunt cele patru echipe care vor intra în semifinala Dancing on Ice – Vis în doi.

Gheața este lustruită, patinele ascuțite și concurenții pregătiți pentru noul show live de mâine seară. Cele cinci perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol într-o ediție ce va avea ca tematică cele mai cunoscute melodii românești ale anilor ΄90 - 2000. Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Ruby și Zsolt, Oase și Andreea, dar și Jean Gavril și Ana vor da timpul înapoi și vor aduce la viață cele mai îndrăgite melodii românești.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Iată cum arată clasamentul show-ului în ediția de astăzi

Cu fiecare ediție care trece, pretențiile juraților de la concurenți sunt din ce în ce mai mari. Provocarea săptămânii primită de cele cinci cupluri din partea juraților Simona Pungă și Cornel Gheorghe este de a executa două arcuri interioare cu fața, urmate de două seturi de treiuri cu chasse, plus compas și o piruetă sus cu minim 3 rotații. Trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală Dancing on Ice – Vis în doi și de premiul de 50.000 de Euro.

Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Ultimele știri
x