Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au impresionat cu dansul elegant de pe gheață

Emisiunea Dancing on Ice - Vis în doi este plină de surprize. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au reușit să creeze o atmosferă de basm cu dansul lor de pe gheață.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari au impresionat cu dansul elegant de pe gheață Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari au impresionat cu dansul elegant de pe gheață | Antena 1

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari sunt mai hotărâți ca niciodată să câștige marele premiu al emisiunii. Cei doi s-au descurcat de minune în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022, unde au pregătit un dans bazat pe o poveste celebră.

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, momentul inedit de dans pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, acela de a-l ajuta pe Lilian să-și continue visul artistic. „Sunt Lilian și am 18 ani. Am început să fac patinaj de la 8 ani. Părinții mei au făcut foarte multe sacrificii”, spune Lilian, colegul lui Carmen.

„Nu sunt cea mai pregătită. Picioarele mele sunt la fel de lovite ca starea mea. Mi-am bagat patine în os. Am avut foarte multe căzături. Emoțiile sunt puternice”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari la Dancing on ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022

„Voi dansați foarte bine, dar în seara asta am văzut mult stres. A fost dezastru. Aveți potențial. Nu a fost cea mai bună seară a voastră”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 6,5.

„Azi totul a mers în afară de dans. Au fost ezitări. Ce e important e cum ieși din toate situațiile acestea”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 7,5.

„Din păcate, s-a încercat procedeul. Carmen parcă a avut două picioare stângi. A mers din greșeală în greșeală. În loc să uiți ce s-a întâmplat te-ai împotmolit”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 6.

„A fost o poveste frumoasă, arătați foarte bine pe gheață. Nu poți să-ți controlezi alunecările”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 7.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor face spectacol pe gheață în pași de dans

Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Cosmin Natanticu și Maria, Sore și Grațiano, dar și Ruby și Zsolt vor da viață unora dintre cele mai îndrăgite povești.

Începând cu ediția din această sâmbătă, toți concurenții rămași în competiție vor primi o provocare din partea juriului ce va constra într-un element tehnic care va trebui să fie prezent în toate coregrafiile.

Pe lângă provocarea săptămânii, cele șase cupluri rămase în competiție vor dansa live coregrafii inspirate din povești. Astfel, Aladin va ieși din lampa lui Ruby și a lui Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria vor interpreta povestea lui Blu din Rio, cei mai tari dansatori din Happy Feet vor fi Oase și Andreea, Carmen Grebenișan și Lilian o vor duce pe Alice în Ţara Minunilor, dragostea dintre Frumoasa și Bestia va fi dezvăluită de Jean Gavril și Ana, iar Regatul de Gheață Frozen va prinde culoare sub patinele lui Sore și a lui Grațiano.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Irina Fodor, rochie de poveste. Cum arată ținuta lungă în spate, iar scurtă... Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă, dansul elegant cu care au făcut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Sambata, 23.04.2022, 23:44
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Miercuri, 27.04.2022, 17:08
Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Sore a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon al show-ului Dancing on Ice - Vis în doi, de pe 23 aprilie 2022. Iată ce a publicat artista pe contul de Instagram.

Luni, 25.04.2022, 11:59
Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Seara trecută, Jean Gavril și Ana au plecat acasă cu premiul de 50.000 de Euro și trofeul câștigător al primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

Duminica, 24.04.2022, 13:24
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

Duminica, 24.04.2022, 10:20
Ultimele știri
x