Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Irina Fodor, rochie de poveste. Cum arată ținuta lungă în spate, iar scurtă în față

Irina Fodor a captat toată atenția cu ținuta sa memorabilă în cea de-a cincea ediție din Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum a ales să se îmbrace superba prezentatoare TV.

Colaj cu Irina Fodor și Ștefan Bănică la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Irina Fodor a captat toată atenția cu ținuta sa memorabilă în cea de-a cincea ediție din Dancing on Ice - Vis în doi | Antena 1

Ediția cinci din Dancing on Ice - Vis în doi aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un show de neuitat. În platoul show-ului de dans își vor face apariția concurenții care vor da viață unora dintre cele mai îndrăgite povești, jurații mai pregătiți ca niciodată să dea note și prezentatorii puși pe glume.

Irina Fodor și Ștefan Bănică au fost cei care au „spart” gheața în această seară. Cei doi au prezentat cu drag noua tematică a ediției și pe cei patru jurați ai emisiunii, însă un detaliu important a întors toate privirile publicului.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Sore și Grațiano Dinu au întâmpinat dificultăți la antrenamente. Ce s-a întâmplat pe gheață

Toți au amuțit atunci când prezentatoarea TV și-a făcut apariția la brațul colegului său de platou. Aceasta a impresionat telespectatorii cu frumusețea sa deosebită și cu piesa vestimentară la care a apelat în această seară a poveștilor.

Irina Fodor a îmbrăcat o rochie lungă la spate, iar extrem de scurtă în față la Dancing on Ice - Vis în doi

Pentru că s-a anunțat o ediție de neuitat, Irina Fodor s-a conformat și a îmbrăcat o rochie spectaculoasă care i-a scos în evidență cele mai frumoase părți ale corpului și superbele trăsături ale feței.

Așa cum a obișnuit telespectatorii, prezentatoarea TV și-a asortat piesa vestimentară cu o serie de accesorii strălucitoare, o pereche de pantofi eleganți, un machiaj discret și o coafură sofisticată.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Ce echipă a fost eliminată. Dueliștii au pregătit dansuri dificile

Ținuta i-a pus într-o lumină bună bustul generos, picioarele lungi și subțiri, talia de viespe și umerii senzuali. Ce-i drept, Irina Fodor a făcut furori în cea de-a cincea ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi cu aspectul său fizic.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au făcut show total în ținutele incendiare... Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au impresionat cu dansul elegant de pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x