Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Cum și unde îți poți vota echipa preferată. Care este regulamentul show-ului de dans pe gheață

Așteptarea a luat sfârșit! Dancing on ice - Vis în doi vine cu o mulțime de momente spectaculoase pe micile ecranelor ale telespectatorilor Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la 20.00. Iată cum și unde își poți vota echipa preferată a show-ului de dans pe gheață.

Așteptarea a luat sfârșit! Dancing on ice - Vis în doi vine cu o mulțime de momente spectaculoase pe micile ecranelor ale telespectatorilor Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la 20.00

Antena 1

Dancing on ice - Vis în doi se numără printre cele mai așteptate emisiuni fenomen ale primăverii de la Antena 1. Show-ul de dans pe gheață aduce momente spectaculoase și vedete mai hotărâte ca niciodată să impresioneze telespectatorii cu numerele lor de patinaj atristic.

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Concurenții s-au antrenat din greu pentru a face față situațiilor imprevizibile ce pot apărea în cadrul momentului de patinaj artistic. De asemenea, Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre sunt cei care vor juriza fiecare prestație a celor nouă echipe prin acordarea de note între 1 și 10, având în vedere criterii și aspecte atât de natură tehnica, cât și din punct de vedere artistic.

Citește și: Show de senzație, marca Dancing on Ice - Vis în doi pe patinoarul de la AFI Palace Cotroceni. Marea premieră, sâmbătă, ora 20.00

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS la 1272 sau prin aplicația Antenei 1, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

Citește și: Cine sunt prezentatorii show-ului pe gheață Dancing on Ice – Vis în doi. Premiera, pe 5 martie de la ora 20.00

La finalul fiecărei ediții, echipele clasate pe ultimele două locuri vor fi nevoite să intre la duel cu un alt număr de patinaj artistic, în urma căruia juratii vor vota perechea care își merită locul mai departe în concurs. De asemenea, echipa care a obținut cele mai puține voturi din partea juriului va părăsi competiția.

În cazul în care voturile juraților sunt la egalitate pentru cele două perechi, președintele juriului va departaja perechea care părăsește concursul. Totodată, președintele juriului va fi nominalizat dintre jurați, în fiecare ediție, prin rotație.

Cum se votează în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Ultima ediție a show-ului de dans pe gheață va fi difuzată sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20.00.

Telespectatorii sunt cei care vor decide echipa câștigătoare a primului sezon Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător.

Publicul va putea vota de două ori în Marea Finală a emisiunii. În prima parte a show-ului, oamenii de acasă trebuie să voteze o echipă dintre cele trei rămase în competiție, după ce prezentatorii anunță START VOT. Perechile pot fi votate prin intermediul aplicației Antena 1 sau prin SMS la 1272.

Cele două echipe finaliste va trebui să se „lupte” pentru marele premiul, însă tot telespectatorii vor decide perechea câștigătoare. După momentele de patinaj artistic ale concurenților, publicul are șansa să își voteze echipă favorită pentru a doua oară, după ce se anunță START VOT.

Echipa care are cele mai multe voturi din partea telespectatoriilor va fi desemnată căștigăroare în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Sore, imagini înduioșătoare cu fiica sa pe patinoarul de la Dancing on Ice - Vis în doi. Ce mesaj a transmis finalista s... Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum arată clasamentul și ce echipă a fost eliminată înainte de a fi anunțat câș...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x