Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis în doi - moment special dedicat refugiaților din Ucraina

Sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, la Antena 1 începe un spectacol fabulos al dansului pe gheață. 9 perechi formate din vedete și patinatori profesioniși vor lupta timp de câteva săptămâni pentru a îndeplini un vis și pentru a-și depăși propriile limite.

Colaj cu prezentatorii și jurații Dancing on Ice – Vis în doi Galerie
Dancing on Ice – Vis în doi are premiera sâmbătă, 5 martie, ora 20.00 | Antena 1

Show-ul de sâmbătă seara va avea un moment special, pregătit de două micuțe patinatoare din Ucraina. Fetițele au venit alături de mamele lor la o competiție din România și se află în momentul de față în imposibilitatea de a se întoarce acasă. Pe patinoarul de la Dacing on Ice – Vis în doi va intra pe 5 martie și Zabato – King of Africa, colaborator al Cirque du Soleil, cunoscut pentru acrobațiile lui pe gheață.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Citește și: Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră

Cine sunt vedetele care fac show pe gheață la Dancing on Ice – Vis în doi

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care sunt gata să facă spectacol pe gheață sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, la Antena 1. Amfitrioni ai dansului pe gheață vor fi Irina Fodor și Ștefan Bănică.

Citește și: Show de senzație, marca Dancing on Ice - Vis în doi pe patinoarul de la AFI Palace Cotroceni. Marea premieră, sâmbătă, ora 20.00

Prima ediție a show-ului va marca și lansarea campaniei Uniți pentru copiii războiului, campanie lansată de Fundația Mereu Aproape și Antena 1 cu scopul de a strânge fonduri care să vină în ajutorul copiilor ucraineni.

Show de senzație, marca Dancing on Ice - Vis în doi pe patinoarul de la AFI Palace Cotroceni. Marea premieră, sâmbătă, o... Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Irina Fodor a „strălucit” într-o rochie extrem de provocatoare. Cât de bine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x