Antena Căutare

Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră

Simona Pungă, jurata de la Dancing on ice - Vis în doi, a cunoscut celebritatea în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci nu a avut niciun moment în care să nu fie aproape de pasunea ei cea mai mare - dansul pe gheață.

Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră Galerie
Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră | Antena 1

Simona Pungă este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de patinaj artistic din România.

Cine este Simona Pungă, jurată la Dancing on ice - Vis în doi de la Antena 1

Simona Pungă este o cunoscută antrenoare de patinaj artistic din România. De-a lungul timpului, ea a participat la diverse competiții europene și internaționale, în calitate de sportiv.

Aceasta va juriza grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete la Dancing on Ice – Vis în doi, rol de care e foarte încântată.

Citește și: Cine sunt jurații noului show Dancing On Ice: Vis în doi. Concurenții sunt pregătiți să ia cu asalt ringul de gheață

Simona Pungă spune că este foarte entuziasmată și în același timp onorată să facă parte din proiectul Dancing on Ice – Vis în doi. Aceasta știe foarte bine câtă muncă și dedicare se ascunde în spatele acestui format de acest gen, astfel că e și mai motivată să se implice în acest show despre care are numai cuvinte frumoase de spus.

„Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România.

Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această „frumoasă poveste'!', a spus Simona Pungă, jurată a emisiunii Dancing on Ice – Vis în doi.

Simona Pungă are 35 de ani și provine din Brașov. De-a lungul timpului ea a participat la numeroase competiții europene și internaționale importante, astfel că nu e străină de lumea sportului. Aceasta a devenit, cu mai bine de un deceniu în urmă, în 2010, antrenoare de patinaj artistic.

Simona Pungă este de asemenea și profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială Nr. 14 „Sfântul Bartolomeu' din Brașov. Ea este și antrenor al secției de patinaj artistic de la CSM Corona Brașov, potrivit site-ului oficial coronabrasov.ro.

Cine sunt jurații noului show Dancing On Ice: Vis în doi

Pe 5 martie, de la 20:00, Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis în doi, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Difuzat în direct, show-ul va fi jurizat de patru profesioniști în domeniul dansului și al patinajului, nimeni alții decât Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe. În fiecare sâptămână, cei patru jurați vor nota performanțele pe gheață ale celor nouă cupluri de vedete ce au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi.

Citește și: Marea premieră Dancing on Ice: Vis în doi va avea loc pe 5 martie, de la 20:00, pe Antena

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și vor oferi dansuri memorabile alături de alți nouă patinatori profesioniști, pentru vise ce merită a fi împlinite.

Cu o experiență incontestabilă în domeniul dansului, Mihai și Elwira Petre au primit cu responsabilitate și mult entuziasm rolul de jurați la Dancing on Ice: Vis în doi.

Antrenoarea de patinaj artistic Simona Pungă, ce a participat ca sportiv la competiții europene și internaționale importante, va sta va masa juriului Dancing on Ice: Vis în doi din 5 martie. Aceasta va nota îndeaproape grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete.

Cu un palmares olimpic și competițional puternic în domeniul patinajului artistic, participant al Jocurilor Olimpice, Cornel Gheorghe, în prezent antrenor, se alătură juriului Dancing on Ice: Vis în doi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Sambata, 23.04.2022, 23:44
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Miercuri, 27.04.2022, 17:08
Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Sore a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon al show-ului Dancing on Ice - Vis în doi, de pe 23 aprilie 2022. Iată ce a publicat artista pe contul de Instagram.

Luni, 25.04.2022, 11:59
Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Seara trecută, Jean Gavril și Ana au plecat acasă cu premiul de 50.000 de Euro și trofeul câștigător al primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

Duminica, 24.04.2022, 13:24
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

Duminica, 24.04.2022, 10:20
Ultimele știri
x