Antena Căutare

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

andreea balan, gabriel coconu si o trupa de dansatori la dancing on ice Galerie
Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință. | Antena 1

Seara trecută a fost una de excepție. Echipele finaliste de la Dancing on Ice - Vis în doi au făcut spectacol cu coregrafiile alese.

Nici jurații nu s-au lăsat mai prejos căci Andreea Bălan a încins atmosfera cu un show de zile mari pe gheață.

Andreea Bălan, moment de excepție în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, jurata Andreea Bălan a încântat publicul cu o coregrafie excepțională. Frumoasa artistă a purtat și o ținută deosebită, un costum strălucitor, transparent de la talie în jos.

Plină de energie, Andreea a executat prize complicate și dansul ei a fost fără greșeală. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat dansul final al celor două echipe finaliste ale sezonului

Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii marelui premiu Dancing on Ice - Vis în doi

Sore, Grațiano, Jean Gavril și Ana au patinat pentru ultima dată în competiția Dancing on Ice – Vis în doi lăsând exclusiv publicul să decidă cine va fi prima pereche câștigătoare Dancing on Ice România.

Finalul serii i-a dezvăluit pe Jean Gavril și Ana drept cei mai buni patinatori ai sezonului, câștgători ai premiului de 50.000 de Euro și a trofeului primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

„Mă simt foarte fericită. Cu premiul îmi voi îndeplini visul de a merge la facultate în Anglia, de a deveni un coregraf și de a demonstra că și în România se poate face coregrafie. Mi-a plăcut foarte mult această experiență, și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător, cu alte cuvinte un adevărat sportiv de performanță”, a declarat Ana, câștigătoarea priemiului de 50.000 de Euro Dancing on Ice- Vis în doi.

Citește și: Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat best dance-ul pus în scenă de Sore și Grațiano Dinu, pe gheață

„Seara a fost extraordinară, demnă de o finală. Munca depusă a fost enormă, au fost emoții sfâșietoare, au fost momente când notele noastre au fost mai mici decât ale lui Sore și Grațiano și am simțit o presiune destul de mare asupra noastră. Credem că ultimul dans a făcut departajarea pentru că a fost puțin mai periculos.

Le mulțumim foarte mult celor care ne-au votat cu atât mai mult că nu suntem vedete mari, cu mulți urmăritori. Am fost sinceri, reali, am muncit pe bune și cred că asta a făcut diferența”, a dezvăluit Jean Gavril.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii marelui premiu al se... Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x