Căutare Live

Iulia Albu, mesaj neașteptat la scurt timp de la eliminarea din competiție: „Depinde doar de tine”

Iulia Albu și Marian Prisacaru au părăsit competiția „Dancing on Ice - Vis în doi” în cea de-a treia ediție a show-ului. Iată ce mesaj neașteptat a publicat vedeta la scurt timp de la eliminare din emisiune.

Iulia Albu și Marian Prisacaru au părăsit competiția „Dancing on Ice - Vis în doi” în cea de-a treia ediție a show-ului.

Antena 1

Iulia Albu și Marian Prisacaru formează cea de-a doua echipă care a părăsit Dancing on Ice - Vis în doi, la o săptămână distanță de eliminarea lui Cătălin Cazacu și a Codruței Moiseanu. Cei doi s-au descurcat foarte bine pe gheață, însă nu au obținut suficiente voturi din partea publicului, motiv pentru care au intrat la duel alături de Ruby și Zsolt Kerekes.

Echipele au avut momente senzaționale și au impresionat publicul cu mișcările de dans pe gheață, însă jurații au fost nevoiți să ia decizia finală. Aceștia au ales ca Iulia Albu și Marian Prisacaru să plece acasă în cea de-a treia ediție a show-ului.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Iulia Albu și Marian Prisacaru, momentul de vis cu care s-au prezentat pe gheață

Vedeta și partenerul său au părăsit competiția cu zâmbetul pe buze, o experiență de neuitat și o mulțime de clipe frumoase trăite împreună pe gheață. La scurt timp de la difuzarea emisiunii, fosta concurentă de la Dancing on Ice - Vis în doi a ținut neapărat să-i transită un mesaj colegului său.

Ce a publicat Iulia Albu pe rețelele sociale, după eliminarea de la Dancing on Ice - Vis în doi

De curând, Iulia Albu a distribuit pe contul de Instagram un videoclip de la Dancing on Ice - Vis în doi, la scurt timp de la eliminarea din show-ul de dans pe gheață. De asemenea, vedeta a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pentru fanii săi, dar și pentru Marian Prisacaru.

„NIMENI nu poate lupta pentru visurile tale mai bine și mai dedicat decât TU ÎNSĂȚI/ÎNSUȚI.
Va fi un drum greu, vei cădea, vei plânge. Depinde DOAR de tine să mergi mai departe #theiuliaalbudare”, a scris fosta concurentă de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Pentru că se mândrește cu o comunitate impresionantă de prietenii pe Instagram, postarea Iuliei Albu a strâns mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții. „Bine punctat❤️”, „Așa este... Foarte fain” sau „Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie. Iulia Albu și partenerul ei de emisiune, Marian Prisacaru, au avut parte de neînțelegeri

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Mesajul lui Sore după ce a căzut pe gheață la Dancing on Ice - Vis în doi. Ce a transmis artista fanilor săi... Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Iulia Albu, în lacrimi la antrenamente. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Sunt ok”...
Ultimele știri
x