Antena Căutare

De ce au găuri mânerele tigăilor. Mulți cred că există pentru a agăța tigăile în cui, dar nu e așa

Iată de ce au, de fapt, găuri mânerele tigăilor și cratițelor și ce anume spun cei care le-au creat. Mulți cred că acele găuri există pentru a agăța tigăile și cratițele în cui, dar nu este acesta motivul.

Aproape fiecare tigaie sau cratiță are la capătul din exterior al mânerului lor o gaură, creată cu un scop.

Citește și: De ce căscăm și ne întindem imediat după ce ne trezim. Ce se poate întampla dacă nu facem asta

Sunt mulți care se gândesc că acele găuri folosesc ca să agățăm tigăile sau cratițele în cui și să le depozităm la locul lor până le vom folosi data viitoare, dar adevărul este că acele găuri au fost create cu un cu totul alt scop, spun cei care le-au creat. Iată despre ce este vorba, de fapt.

Legătura dintre acele găuri trebuie făcută cu lingura de lemn sau orice alt instrument folosit în amestecarea preparatului gătit. Iată cum acest lucru le-ar putea face viața mai ușoară bucătarilor, odată ce află explicația.

De ce au găuri mânerele tigăilor sau cratițelor. Mulți cred că există pentru a agăța tigăile în cui, dar nu este așa

Găurile din capătul mânerelor tigăilor sau cratițelor sunt acolo pentru a putea sprijini lingura de lemn sau orice alt instrument pe care îl folosiți atunci când amestecați în mâncarea pe care o gătiți.

Citește și: De ce ne mănâncă ciupiturile de țânțari. Care e explicația specialiștilor

În mod normal, cele mai multe gospodine poziționează lingura de lemn pe marginea tigăii, astfel că există riscul ca aceasta să se încingă și chiar să ia foc. Dacă lingura respectivă ar fi totuși așezată în gaura din mânerul tigăii, acest risc este eliminat.

Dacă poziționăm instrumentele cu care amestecăm în mâncare în acea gaură, eliminăm posibilitatea ca acestea să se aprindă din cauza flăcărilor de la aragaz. Totodată, este și mai ușor pentru fiecare bucătar să găsească lingura, care nu se mai pierde atât de ușor printre alte vase din bucătărie.

Aceste informații le-ar putea ajuta pe gospodine pe viitor, fiind extrem de utile pentru fiecare.

De ce ne mănâncă ciupiturile de țânțari. Care e explicația specialiștilor... 5 alimente pe care nu trebuie să le păstrezi în frigider. De ce trebuie să ții roșiile la temperatura camerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x