Antena Căutare

De ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de hotel, ce este adesea inclus în prețul cazării. O angajată a dezvăluit totul

O fostă angajată a unui hotel a dezvăluit de ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit în prețul cazării, iar motivul a stârnit o adevărată controversă în mediul online.

barbat servind micul dejun Galerie
O fostă angajată a unui hotel a dezvăluit de ce micul dejun servit la hotel trebuie evitat | sursa foto: Shutterstock

Prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok, Brandi Augustus, care de-a lungul timpului a lucrat la mai multe hoteluri din Marea Britanie, a explicat de ce turiștii nu trebuie să mănânce micul dejun inclus în costul cazării.

Tânăra a reușit să facă senzație cu dezvăluirile sale, iar filmarea de pe TikTok a devenit virală și a adunat într-un timp extrem de scurt mai bine de 1,4 milioane de vizualizări și mii de mesaje și reacții.

O fostă angajată a explicat de ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de hotel atunci când plătești un loc de cazare

Brandi Augustus a decis să își ia inima în dinți și a dezvăluit, prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok, detalii pe care le-a aflat în calitate de angajată la hotel. Potrivit acesteia, hotelurile care doresc să facă economie oferă servicii ce lasă de dorit atunci când vine vorba despre mâncare, în special în ceea ce privește micul dejun inclus în prețul unui loc de cazare.

Citește și: De ce lenjeria și prosoapele de la hotel sunt întotdeauna albe. Iată motivele

Femeia a dezvăluit faptul că bucătăriile nu sunt deloc bine curățate și că, de cele mai multe ori, angajații sunt puși să folosească aceleași cârpe pentru toate suprafețele din locul de gătit. Curățenia se face superficial, motiv pentru care murdăria se adună de la o zi la alta.

Mai mult decât atât, aceasta a explicat de ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de hotel. Brandi Augustus, care de-a lungul timpului a lucrat la mai multe hoteluri din Marea Britanie, susține că ingredientele sunt adesea refolosite, chiar dacă nu mai sunt de calitate, până ce acestea prezintă urme evidente de alterare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este important de menționat faptul că mezelurile, brânza, untul și alte produse de origine animală pot reprezenta un adevărat pericol pentru sănătate, dacă sunt consumate astfel.

Citește și: Ce face o menajeră când intră în camera de hotel unui turist. Secrete știute doar de cameriste

„Nu știu cum să spun asta fără să se simtă ca un atac asupra persoanelor care lucrează în această industrie, dar dacă hotelul te anunță că ai mic dejun inclus la cazare, atunci nu te bucura prea tare, ci refuză. Gogoșile, gofrele și alte produse sunt oferite clienților până ce acestea înceă să miroasă a bere. Doar vreau să vă scutesc pe toți de o durere suplimentară de cap”, a zis aceasta, în cadrul clipului publicat pe TikTok, arată cei de la mirror.co.uk.

În plus, la respectiva filmare au reacționat și alții, care au confirmat spusele femeii și au întărit faptul că nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de un hotel.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x