Antena Căutare

De ce periuțele de dinți au peri de culori diferite și ce arată aceștia, de fapt. E un detaliu important, pe care nu mulți îl știu

Periuțele de dinți au peri de culori diferite și se pare că există o explicație pentru acest lucru. Puțini sunt cei care știu care știu de ce periuța de dinți are capătul colorat.

o periuta de dinti cu peri in diferite culori Galerie
Periuțele de dinți au, de cele mai multe ori, peri în diferite culori, iar explicația a uimit oameni din întreaga lume | sursa foto: Profimedia

Cu siguranță ai observat faptul că cel emai multe modele de periuțe de dinți au perii colorați în diferite culori. Se pare că există și o explicație cât se poate de clară pentru care producătorii recurg la acest detaliu.

De ce periuțele de dinți au peri colorați în diferite culori, de fapt

Dacă ai crezut că totul are de-a face strict cu modelul și cu aspectul periuței de dinți, atunci află că te-ai înșelat. O tânără pe nume Jess a dezvăluit prin intermediul unui clip video publicat pe contul său de TikTok care este adevăratul motiv pentru care periuțele de dinți au peri de diferite culori, iar explicația a surprins oameni din întreaga lume.

Citește și: De ce ușa frigiderului nu mai poate fi deschisă după ce ai închis-o și de ce nu e bine să insisți

„Iată un truc pe care sigur nu îl știai. Te-ai întrebat vreodată de ce periuța de dinți are peri de culori diferite? Există un motiv pentru asta. Cea mai mică secțiune colorată, cea din mijloc, are rolul de-a te ajuta să-ți dai seama cam câtă pastă de dinți trebuie să folosești”, a dezvăluit tânăra în cadrul clipului video publicat pe TikTok, care a devenit viral și a adunat zeci de mii de vizualizări într-un timp extrem de scurt, potrivit celor de la ladbible.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu trebuie să pui pastă de dinți pe toată suprafața periuței, ci doar o cantitate de mărimea unui bob. La fel se întâmplă și în cazul periuțelor de dinți pentru copii”, a mai explicat tânăra.

Citește și: De ce se învelesc castraveții lungi, europeni, în folie de plastic și cei de grădină nu

Se pare că sfaturile date de femeie sunt cât se poate de pertinente fiindcă și experții britanici în materie de sănătate recomandă să se folosească pasta de dinți într-o cantitate mică, de mărimea unui bob de mazăre sau de fasole.

Clipul video publicat pe TikTok a făcut senzație și a adunat mai bine de treizeci de mii de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din în treaga lume.

De asemenea, periuțele de dinți au peri de diferite culori și pentru a indica faptul că există peri de texturin diferite, pentru o curățare mai eficientă.

Așadar, iată de ce periuțele de dinți au peri de culori diferite. Cu siguranță vei observa și tu acest detaliu, data viitoare când vrei să te speli.

De ce ușa frigiderului nu mai poate fi deschisă după ce ai închis-o și de ce nu e bine să insisți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x