Antena Căutare

De ce trebuie să verifici întotdeauna ușile camerei de hotel în care te cazezi, înainte de a despacheta. Explicațiile unor turiști

Când ajungi într-o cameră de hotel, poate că nu te gândești să verifici funcționalitatea încuietorilor, însă poveștile mai multor turiști evidențiază importanța acestui aspect.

Ușă de hotel și pat
Mai mulți turiști au povestit despre experiențele lor cu încuietorile ușilor de hotel | Shutterstock

Mai mulți turiști au povestit experiențele neplăcute pe care le-au trăit într-un hotel și din care au învățat o lecție: nu te instala în cameră înainte de a verifica ușile camerei respective!

Majoritatea hotelurilor au cartele electronice pe care turiștii le folosesc pentru a deschide ușile camerei și oricine are o cheie alocată acelei camere o poate folosi pentru a merge înăuntru. Totodată, multe camera de hotel au, de asemenea, opritori sau încuietori în interior pe care turiștii le pot folosi pentru a se asigura că ușa este încuiată pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care dețin cartela electronică și sunt în afara camerei.

Un utilizator Reddit a deschis pe platformă discuția despre importanța verificării ușilor de hotel, înainte ca turiștii să despacheteze și să se instaleze în camera respectivă, potrivit The Sun.

De ce experiențe neplăcute au avut parte mai mulți turiști

„Înainte de a vă instala, asigurați-vă că ușa are un dispozitiv de blocare funcțional pe care îl puteți utiliza din interior și dacă dispozitivul este rupt sau nu există sau dacă încuietoarea este în stare generală proastă, cereți o altă cameră. Costurile unei camere de hotel ar trebui să includă acest nivel de bază de securitate”, a spus utilizatorul, iar comentariile turiștilor care au întâmpinat experiențe neplăcute au început să curgă.

Mai multe persoane și-au descris experiențele neplăcute cauzate de încuietorile proaste, sau chiar de lipsa unui opritor care să nu le permit oamenilor să intre în camera pe baza cartelei electronice.

O persoană a povestit că nu avea acest tip de încuietoare de interior și că în acel hotel erau chei normale, nu cartele electronice și a avut parte de un moment extrem de ciudat.

Citește și: Cum îți dai seama dacă stai într-o cameră curată de hotel sau pensiune. Secretul știut doar de menajere

„Am stat odată într-un hotel și aveau chei fizice pentru camere. Într-o dimineață o femeie mi-a descuiat ușa, a făcut un pas, m-a văzut și a fugit țipând. Așa am aflat că acele chei deschideau toate ușile din hotel și că femeia era cazată în camera de lângă și evident a făcut o confuzie”, a povestit un bărbat.

O altă persoană a avut o altă poveste ciudată, care nu s-ar fi întâmplat dacă acea cameră de hotel ar fi fost prevăzută cu o încuietoare de interior.

Citește și: De ce nu trebuie să bei din paharele de la hotel sau pensiune. O fostă angajată a dezvăluit totul

„Mătușa mea și prietenele ei s-au întâlnit la un bar cu un tip care le-a urmărit până la motelul în care erau cazate, fără ca ele să știe. La miezul nopții tipul a convins-o pe recepționeră că le cunoaște pe fete și i-a dat cheia de la camera lor. Mătușa mea are un somn destul de ușor și s-a trezit când tipul ăsta sforăia pe podeaua lor. Ea a țipat, tipul s-a trezit”, a povestit un utilizator Reddit.

O altă persoană a scris: „Mama și tatăl meu au fost repartizați într-o cameră. Când au deschis ușa (cu cheia), un alt turist făcea duș (crezând că ușa era încuiată”, a spus tânărul.

De asemeneam în trecut, o menjeră a explicat de ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera de hotel.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x