Antena Căutare

De ce nu trebuie să bei din paharele de la hotel sau pensiune. O fostă angajată a dezvăluit totul

O fostă angajată a unui hotel a dezvăluit de ce nu trebuie să folosești paharele puse la dispoziția clienților, în camere. Motivul a stârnit un val puternic de reacții în mediul online.

imagine cu niste pahare intr-o camera de hotel Galerie
O femeie a explicat care este motivul pentru care nu trebuie să utilizăm paharele de la hotel | sursa foto: Shutterstock

Janessa Richard a dezvăluit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok de ce nu trebuie să folosești paharele pe care le găsești în camera de hotel.

Prin detaliile oferite, femeia a stârnit un val puternic de reacții în mediul online și mulți au fost de-a dreptul uluiți de cele aflate.

Citește și: Ce se întâmplă cu organismul tău atunci când bei un pahar de vin în fiecare seară

O fostă angajată a unui hotel a dezvăluit de ce nu trebuie să folosești paharele din cameră

Janessa Richard este o fostă angajată a unui hotel și, nu de puține ori, aceasta a dezvăluit prin intermediul unor filmări publicate pe TikTok secrete din această industrie, pe care nu le știu mulți.

Atunci când plătim o cameră de hotel ne dorim să avem parte de cât mai multe beneficii și apreciem orice detaliu ce contribuie la confortul nostru. Pe lângă prosoape și produse de igienă personală, unele unități de cazare lasă în camere și pahare. Totuși, Janessa Richard a explicat de ce clienții nu trebuie să le folosească, iar motivul este cât se poate de surprinzător.

Citește și: De ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de hotel, ce este adesea inclus în prețul cazării. O angajată a dezvăluit totul

„Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate. Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a spus aceasta, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult decât atât, într-un alt clip video publicat pe TikTok. Janessa Richard a explicat că turiștii nu trebuie să stea în picioarele goale prin cameră, ci să folosească șosete sau papuci.

„Niciodată să nu faceți asta. Chiar dacă sunt aspirate carpetele și covoarele, acestea sunt extrem de rar spălate sau curățate chimic. Uneori ajung să fie lăsate așa, până la înlocuire”, a dezvăluit femeia.

Citește și: De ce lenjeria și prosoapele de la hotel sunt întotdeauna albe. Iată motivele

Tot recent, o altă fostă angajată a unui hotel, pe nume Brandi Augustus, a dezvăluit faptul că bucătăriile nu sunt deloc bine curățate și că, de cele mai multe ori, angajații sunt puși să folosească aceleași cârpe pentru toate suprafețele din locul de gătit. Curățenia se face superficial, motiv pentru care murdăria se adună de la o zi la alta.

Mai mult decât atât, aceasta a explicat de ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de hotel. Brandi Augustus, care de-a lungul timpului a lucrat la mai multe hoteluri din Marea Britanie, susține că ingredientele sunt adesea refolosite, chiar dacă nu mai sunt de calitate, până ce acestea prezintă urme evidente de alterare

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x