Căutare Live

Christian Eriksen, declarații de pe patul de spital după ce a făcut stop cardiac pe teren. Cum se simte fotbalistul danez

Jucătorul danez Christian Eriksen a vorbit, pentru prima dată cu presa, după ce a suferit un stop cardiac pe teren, în timpul meciului Danemarca-Finlanda.

Jucătorul danez Christian Eriksen a vorbit, pentru prima dată cu presa, după ce a suferit un stop cardiac pe teren, în timpul meciului Danemarca-Finlanda

Profimediaimages.ro

"Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru ceea ce aţi făcut pentru mine. Nu voi renunţa", a spus Christian Eriksen, de pe patul de spital, prin intermediul agentului său.

Cum se simte Christian Eriksen după ce a făcut stop cardiac pe teren

Martin Shoots, agentul lui Eriksen, a adăugat că l-a vizitat pe Christian și că: ”A glumit, era bine dispus, l-am găsit într-o stare bună. Cu toții vrem să înțelegem ce i s-a întâmplat, vrea și el să o facă. Medicii fac examinări aprofundate și va dura ceva timp. A fost fericit pentru că a înțeles cât de multă dragoste a primit. L-au surprins mesajele din toată lumea.

Și a fost deosebit de impresionat de cei de la Inter: nu doar colegii de echipă cu care s-a auzit pe chat, ci și fanii. Christian nu renunță. El și familia lui vor să le mulțumească tuturor. Jumătate din lume ne-a contactat, toată lumea era îngrijorată. Acum trebuie doar să se odihnească, altături de el sunt soția și părinții lui. De asemenea, luni va rămâne sub observație, poate chiar și marți. Dar, în orice caz, vrea să-și susțină colegii de echipă împotriva Belgiei.”

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Christian Eriksen

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, declara, într-o conferinţă de presă, că fotbalistul Christian Eriksen a suferit un stop cardiac şi este în continuare în spital pentru a se afla cauza problemei. El menționa că deocamdată specialiștii nu au o explicație pentru ce s-a întâmplat cu sportivul.

Se pare că Christian Eriksen nu a avut niciodată probleme cardiace şi examinările medicale efectuate până acum nu au reuşit să identifice ce ar fi putut provoca accidentul de sâmbătă.

“Nu avem o explicaţie cu privire la cauză. Eu nu am văzut live ce s-a întâmplat, am văzut la televizor, la fel ca voi”, a spus Boesen.

Întrebat cât de aproape a fost Erikson de moarte, el a răspuns: “Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spunee de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat. El este treaz acum şi răspunde la întrebări relevant şi clar. Inima bate din nou".

Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului Danemarca- Finlanda

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen.

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Christian Eriksen s-a prăbușit inconștient pe teren, la Euro 2020. Colegii și fanii au izbucnit în lacrimi... Cine e Simon Kjaer, fotbalistul-erou care l-a salvat pe Christian Eriksen. Cum arată Elina Gollert, soția sa, și copiii ...
Ultimele știri