Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide, în această seară, în sudul Norvegiei! Localul a a fost construit sub forma unui tub mare de beton parţial scufundat în Marea Nordului. Peste 7 mii clienţi au făcut deja rezervări pentru a cina printre peşti.
Cu o arhitectură impresionantă restaurantul "Under" a fost proiectat la o adâncime de cinci metri în Marea Nordului din Norvegia. Dacă la început clienţii au impresia că pătrund într-o saună, pe măsură ce coboară scările descoperă un restaurant subacvatic cu o fereastră ce oferă o privelişte uimitoare.
Inaugurat astăzi, restaurantul poate primi până la 40 de clienți deodată. Cu toate acestea, nu oricine îşi permite să cineze în localul subacvatic.
Un meniu complet - cu 18 feluri pe bază de fructe de mare şi alte ingrediente locale - poate costa până la 430 de dolari.
Construit pentru a face faţă condiţiilor meteo extreme, restaurantul a fost proiectat de aceeaşi firmă care creat clădirea Operei din Oslo şi Muzeul Memorial 11 Septembrie din New York.
Citește mai mult pe Observator.tv!