Competiția și preparatele realizate până acum au ridicat mult ștacheta, astfel că cei trei chefi sunt nerăbdători să afle cu ce își doresc concurenții să-i surprindă în noul sezon.
Robert Ștefănescu e tânăr și nerăbdător să-și arate talentul în bucătărie. Vine tocmai din Galați și spune că gătește din pasiune. Primul concurent care intră la bancul de lucru, aduce în fața chefiilor un preparat tradițional, cu mămăligă și cârnați, un bulz ca la mama acasă.
Strachinile în care a fost servit primul preparat l-a inspirat pe Scărlătescu, cheful mereu echipat ca la carte. A scos bundița, a pus-o pe el și s-a pus pe mâncat.
"Băi, pe mine nu m-a dat pe spate", spune Dumitrescu, în timp ce toți trei chefi jurizează. Gustul e esențial, așa că nu e simplu deloc.
Robert, preot teoretic, dar corporatist în practică, se prezintă în fața juriului și se lasă cu râs. Întrebat care dintre jurați are față de popă, concurentul nu stă mult pe gânduri: Dumitrescu, el are fătă de milog. Hahaaaaa, dă-i cu hohote! Dar stați, să se întoarcem la lucrurile serioase:
Ce se ascunde sub cloșurile de jurizare?!