Antena Căutare

Momentul adevărului, la „Gazda Perfectă”. Ce note a primit Camelia de la cei patru invitați?

Gazda Perfectă. Episod 1. A sosit momentul jurizării. Iată ce note a primit Camelia Mantu de la ceilalți concurenți din emisiunea „Gazda Perfectă”!

Gazda Perfectă. Episod 1. A sosit momentul jurizării. Iată ce note a primit Camelia Mantu de la ceilalți concurenți din emisiunea „Gazda Perfectă”!

Râdem, glumim, dar notele trebuie să fie obiective! Prima ediție a emisiunii „Gazda Perfectă” a fost presărată cu momente...picante!

Concurenții și-au dat întâlnire acasă la Camelia Mantu, o domniță cu totul specială, care lucrează în domeniul organizării de evenimente. Din păcate, meniul propus de cea care a spart gheața primei ediții a emisiunii „Gazda Perfectă”, nu a fost tocmai de placul celorlalți concurenți.

După o primă cină cu scântei, gazda serii, Camelia Mantu, și-a întrebat musafirii dacă a fost ceva care să le fi plăcut la cina propusă de ea. „Aia nu, aia nu...spuneți-mi și mie, v-a plăcut ceva până acum, sincer?”, și-a întrebat gazda invitații.

Când a venit momentul să tragă linie și să adune plusurile și minusurile încercării Cameliei de a fi o gazdă perfectă, ceilalți concurenți au lăsat animozitățile la o parte și au notat obiectiv.

Ce punctaj a obținut prima gazdă a emisiunii „Gazda Perfectă”, în materialul video de mai sus!

Confruntare explozivă între gazdă, Camelia, și una dintre invitate: „Nu înțeleg aluziile... Sunt nelămurită”... Acestea sunt preparatele cu care Ana dorește să îi dea gata pe invitați! „Da, e ușor de făcut! ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x