Antena Căutare

Alexandra și Cozmin sunt hotărâți să câștige cei 100.000 de lei puși în joc! Miza e mare: Vor să ajute mai multe familii sărace

N-au nici 30 de ani, dar sunt fericiți împreună, au o familie frumoasă și o fetiță pe nume Ingrid. La prima vedere, Alexandra și Cozmin par că sunt împliniți. Însă pentru ei, și fericirea celor din jur e importantă, așa că au decis să-și încerce norocul la "Guess My Age – Ghicește vârsta”. Motivul? Vor să ajute mai multe familii nevoiașe.

N-au nici 30 de ani, dar sunt fericiți împreună, căci au o familie frumoasă. La prima vedere, Alexandrei și lui Cozmin nu le lipsește nimic. Însă pentru ei și fericirea celor din jur e importantă, așa că au decis să-și încerce norocul la "Guess My Age – Ghicește vârsta”. Motivul? Vor să ajute mai multe familii nevoiașe.

Alexandra lucrează mult cu copiii, pe când Cozmin este antrenor de tenis. S-au cunoscut în facultate, iar de doi ani sunt căsătoriți și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Ingrid.

Cu banii pe care speră să-i câștige, joi, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, vor să sprijine familiile sărace dintr-un cartier alăturat lor, familii pe care de altfel le ajută de câte ori pot, dar și să plece într-o vacanță, în Belgia, la festivalul Tomorrowland.

Succes, să fie cât mai mulți!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x