Antena Căutare

Câinele și-a recunoscut stăpâna la televizor și reacția a fost de milioane! Ce a făcut animalul

Un câine stătea liniștit și se uita la televizor atunci când acesta și-a recunoscut imediat stăpâna în imagini, iar reacția a fost una complet neașteptată!

Un câine stătea liniștit și se uita la televizor atunci când acesta și-a recunoscut imediat stăpâna în imagini, iar reacția a fost una complet neașteptată!

Era o zi ca oricare alta, în care patrupedul dormea liniștit în dormitorul stăpânei sale. Ceea ce mulți nu știu este faptul că aceasta plecase de acasă în urmă cu nouă luni, cel mai probabil pentru a-și găsi un loc de muncă mai bun sau pentru a face niște studii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiindcă i se făcuse extrem de dor de câinele său, tânăra a decis să își conecteze telefonul la televizorul de acasă și să sune printr-un apel video.

Pentru câteva secunde, câinele i-a auzit vocea la televizor și nu a știut ce se întâmplă. A privit atent și apoi și-a recunoscut stăpâna, iar lucrurile au luat-o complet razna!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi întreaga reacție a animalului!

Oamenii dintr-un sat și-au ales ca primar...o capră cu puteri speciale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x