Ham Talent

Cum reacționează un câine atunci când stăpânul cade pe stradă (VIDEO)

 

Un câine a reușit să surprindă milioane de oameni din întrega lume cu modul în care a reacționat atunci când stăpânul său a căzut pe stradă. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut senzație în toată lumea.

Totul s-a petrecut pe o stradă din Columbia, în timpul zilei. De la consumul prea intens de băuturi alcoolice, un bărbat a căzut pe asfalt și a tras un pui de somn. Alături de el, în tot acest timp, a stat câinele său credincios.

Trecătorii au crezut inițial că omului i s-a făcut rău, dar apoi și-au dat seama ce s-a întâmplat cu adevărat și s-au amuzat copios. Totuși, unii dintre martori au încercat să-l trezească pe bărbat, în speranța că acesta se va ridica de pe stradă.

Doar că patrupedul credincios nu a lăsat pe nimeni să se apropie de stăpân și a lătrat amenințător la oricine voia să se apropie. În imagini se vede clar cum câinele este extrem de protector, ba chiar încearcă să îl trezească pe stăpân pentru a-i arăta că niște oameni se apropie periculos de mult.

Clipul video a ajuns pe internet și a impresionat milioane de oameni din întreaga lume. Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cât de credincios poate fi acest câine!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI