Antena Căutare

Hahaaa, cum să nu râzi? O focă a câștigat un concurs foto, după ce juriul s-a îndrăgostit de fețele ei haioase

Din 1996, concursul de fotografie subacvatic Underwater Photography premiază cele mai extraordinare imagini realizate de amatori sau de profesioniști, iar câștigătorii ediției 2015-2016 s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, relatează online publicația Huffington Post.

Din 1996, concursul de fotografie subacvatic Underwater Photography premiază cele mai extraordinare imagini realizate de amatori sau de profesioniști, iar câștigătorii ediției 2015-2016 s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, relatează online publicația Huffington Post, citată de Agerpres.

Printre fotografiile recompensate se află și cea a unei foci șugubețe, care râde cu gura până la urechi, făcută în apele insulei bitanice Lundy și care a câștigat medalia de aur la categoria ape temperate.

Un premiu bine meritat de fotograful britanic Nick Blake, care a putut să imortalizeze acest animal marin într-o postură foarte hazlie.

Dar palmaresul cuprinde și alte instantanee care taie răsuflarea, precum cea a unui rechin argintiu sau fantastica fotografie a unui căluț de mare fosforescent.

Așa arată dragostea necondiționantă: Reîntâlnirea dintre stăpânii bolnavi și animalele lor de companie, pe patul de spit... Scumpul de el! Povestea lui „Chance”, primul câine clonat din Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x