Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ham Talent

I se vedeau organele prin piele! Un câine a fost legat și lăsat să moară de foame! Cum arată acum

sUn bărbat a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când și-a legat câinele și l-a lăsat practic să moară de foame! Când salvatorii l-au găsit, animalul arăta ca dintr-un film horror!

Un bărbat a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când și-a legat câinele și l-a lăsat practic să moară de foame! Când salvatorii l-au găsit, animalul arăta ca dintr-un film horror!

Aceasta este emoționanta poveste a lui Benji, un câine din Africa de Sud lăsat de stăpân să flămânzeaască. Omul a uitat să îi pună mâncare și timpul a trecut, câinele devenind tot mai slab. Atât de slab încât mai că i se vedeau organele, prin piele!

Legat în permanență cu un lanț metalic și având doar cimentul pe post de culcuș, animalul a ajuns într-o stare precară. Trecătorii lipsiți de inimă nu au ezitat chiar să arunce cu pietre în câine, provocându-i răni cumplite.

Totuși, șansa a făcut ca o asociație ce se ocupă cu protecția animalelor (Sidewald Specials) să afle de acest caz cutremurător și să ia măsuri urgente. Animalul a fost preluat de voluntari, hrănit și îngrijit medical.

După câteva luni, animalul s-a refăcut aroape complet și arată extrem de bine, dovedind că, de cele mai multe ori, patrupedele au nevoie de grija și atenția noastră, a oamenilor, pentru a ne face viețile mai frumoase.

În scurt timp, Benji a fost adoptat de o familie grijulie și duce acum o viață liniștită, cu hrană din plin, dragoste și...multe jucării!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro