Antena Căutare

Record absolut doborât de o broască ţestoasă! E cea mai rapidă din lume după ce a parcurs 5,48 m în ''numai'' 19,59 de secunde

Cea mai rapidă broască ţestoasă din lume poartă numele de Bertie şi trăieşte în parcul de aventuri Adventure Valley din Durham, Marea Britanie.

Cea mai rapidă broască ţestoasă din lume poartă numele de Bertie şi trăieşte în parcul de aventuri Adventure Valley din Durham, Marea Britanie.

Bertie a reuşit performanţa de a parcurge un traseu de 5,48 m în ''numai'' 19,59 de secunde. Conform Guinness World Records, în timpul ''probei'', simpatica broască ţestoasă a atins remarcabila viteză de 0,28 m pe secundă, spulberând recordul deţinut de Charlie, o ţestoasă tot din Marea Britanie. Recordul stabilit de acesta din urmă a fost de 0,125 m/s şi rămăsese în picioare încă din 1977.

Proprietarii lui Bertie, adică Marco Calzini şi soţia sa, Janine, au explicat că, deşi neoficial, Bertie a doborât precedentul record de nenumărate ori, ba chiar la o diferenţă şi mai mare decât cea reuşită atunci când a fost măsurată de arbitrul oficial Guinness.

Recordul lui Bertie a fost înregistrat la 9 septembrie 2015 şi va fi inclus în ediţia 2016 a Guinness Book.

Şi-a pedepsit pisica, iar acum riscă închisoarea. Ce a făcut o studentă... Cine se va ocupa de câinii lui Corneliu Vadim Tudor. Tribunul avea peste 100 de patrupede în grijă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x