Ham Talent

Un bărbat și-a luat un pui de câine, dar a trăit un adevărat ȘOC peste câteva zile! Ce animal era, de fapt

 
+2 click pentru
galerie

Un bărbat din China a mers la un așa-zis crescător de câini și, atras de prețul extrem de mic al animalelor, a decis să își cumpere un pui mic, de culoarea neagră. Doar că surpriza a fost mare atunci când a văzut cu ce s-a ales!

Aceasta este incredibila situația prin care a trecut un bărbat chinez. A zis că e păcat să nu profite de prețurile mici ale crescătorului. Și-a ales un pui de câine negru și l-a dus acasă, unde a început să aibă grijă de el cu multă iubire.

Doar că timpul a trecut și câinele nu era...câine! Tot mai confuz de modul în care se dezvoltă animalul, bărbatul a pozat „câinele” și a pus pozele pe internet, pentru a cere sfatul altora cu privire la situație. Spera să își dea seama cam ce fel de rasă este puiul, doar că surpriza a fost uriașă!

A cumpărat doi pui de câine, dar când aceștia au crescut a văzut ceva bizar! Aceștia erau de fapt...urși!

Amuzați sau intrigați, internauții i-au explicat că ceea ce ține acasă drept câine este, de fapt...un rozător! Și nu unul obișnuit, ci un șobolan din rasa bamboo, vestită pentru faptul că unele exemplare ajung la jumătate de metru lungime și o greutate de câteva kilograme!

În anumite țări asiatice, șobolanul din rasa bamboo, un mâncător de bambus adică, este găsit în păduri sau în zone cu iarbă deasă și este adesea consumat de chinezi în diferite tipuri de mâncare.

Bărbatul l-a eliberat pe domnul șobolan, iar întâmplarea a devenit una virală în toată lumea!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI