Ham Talent

Un tânăr a salvat un câine de pe stradă, dar apoi a trăit o adevărată surpriză! Cum s-a transformat animalul

 
+3 click pentru
galerie

Un tânăr a găsit pe stradă un câine extrem de bolnav, care abia se mai ținea pe picioare din cauza rahitismului. În scurt timp avea să trăiască o adevărată surpriză! Cum s-a transformat animalul?

Era o zi ca oricare alta atunci când un băiat a găsit pe stradă un câine aflat într-o stare deplorabilă. Era atât de slab încât i se vedeau coastele și se vedea de la o poștă că suferă de rahitism și de numeroase alte probleme medicale. 

Totuși, ochii albaștri ai patrupedului l-au covins pe tânăr să-l ia acasă și să-l îngrijească, deși mai avea animale de companie. Ar fi putut să fie o scuză bună faptul că mai are alți câini, dar totuși a ales să facă o faptă bună. 

L-a hrănit corespunzător, l-a spălat, i-a dat vitamine și tot ce a mai avut nevoie. Dar mai presus de orice, băiatul i-a oferit căldură sufletească, afecțiune și...multe ore de joacă împreună!

După câteva luni, câinele a început să se transforme și nu mică i-a fost surpriza băiatului atunci când a văzut că animalul salvat devenise un husky de toată frumusețea! 

Acum, povestea salvatorului a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, fiind un real exemplu de bunătate. Urmărește clipul video de mai jos ca să vezi cum arată acum patrupedul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI