Antena Căutare

Valentin Vasilescu: „Legătura dintre mine și Levante este unică!”

Este un cal celebru, care în trecut a fost mângâiat de Nicole Kidman sau Jude Law, iar în această seară a reușit un număr absolut fabulos

Este un cal celebru, care în trecut a fost mângâiat de Nicole Kidman sau Jude Law, iar în această seară a reușit un număr absolut fabulos.

La prima vedere, întreg momentul a părut periculos, însă Levante nu a fost în pericol sub nicio formă. Focul pe care calul l-a purtat prin platou cu atâta eleganță nu l-a afectat niciun moment, însă efectul a fost unul scontat. Jurații au rămas impresionați de ceea ce a izbutit Valentin Vasilescu, un mare iubitor de cai și un cascador desăvârșit.

Pentru a se asigura că totul este în regulă, Pepe a mers să vadă cu ochii lui care este starea lui Levante și a răsuflat ușurat: „Nu s-a întâmplat absolut nimic”, i-a asigurat juratul pe colegii săi.

Chow-chow de colecție. Paco doarme și merge mai departe... Dans și coeziune. Vanda și Bernadette, o echipă de CINCI „DA”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x