Antena Căutare

VIRALUL care i-a uimit pe Răzvan şi Dani : Imaginile surprind o căprioară care traversează, în goană, un teren de fotbal, pe care se antrenau copii

Chiar şi căprioarele iubesc fotbalul!

Chiar şi căprioarele iubesc fotbalul! Este legenda unui filmuleţ postat de Cătălin Oprișan în rubrica Smiley News de la Neatza! trecute pe internet.

Imaginile surprind o căprioară care traversează, în goană, un teren de fotbal, pe care se antrenau echipe de copii. Clipul a făcut furori atât în mediul virtual, cât şi în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani". Moderatorii au fost de-a dreptul amuzaţi de "marea intrusă" de pe teren. Însă cei cu adevărat uimiţi au fost copiii prezenţi la antrenamente care nu şi-au mai putut lua ochii de la năstruşnicul animal.

Cel mai loial câine din lume! Apără bebeluşul de aspirator... Cea de-a doua ediție a show-ului „Ham talent”, difuzată duminică, 25 octombrie, lider de audiență pe publicul din mediul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x