Antena Căutare

Hello Chef, sezon 2, episod 14. Rețeta de papanași moldovenești à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 continuă, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Iuliana Pepene & Roxana Blenche, in bucataria Hello Chef Galerie
Hello Chef, sezon 2, episod 14. Rețeta de papanași moldovenești à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a 14-a ediție din 28 noiembrie 2021, a avut-o alături de ea pe Iuliana Pepene, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV ale Antenei 1, pe care o puteți urmări la pupitrul Observatorului.

Iuliana Pepene, invitata specială în episodul 14, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Citește și: Iuliana Pepene, surprinsă într-o rochie cu decupaj la spate. Prezentatoarea de la Observator a surprins cu frumusețea sa

Alături de Roxana Blenche și de invitata ei specială, Iuliana Pepene, în ediția a 14-a din 28 noiembrie 2021, a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

În acest episod, la prepararea acestui desert, Iuliana nu a avut voie să spună cuvântul „ciocolată”, iar Roxanei Blenche i s-a „interzis” să pronunțe cuvântul „castană”.

Rețeta de papanași moldovenești à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Iată rețeta pentru acest preparat delicios, realizat de Chef Roxana Blenche și de invitata ei specială, Iuliana Pepene.

Ingrediente necesare pentru rețeta de papanași moldovenești

  • făină 50 g
  • brânză de vaci 300 g
  • 3 ouă
  • praf de copt 1 plic
  • zahăr 100 g
  • esență de vanilie
  • castane vidate 50 g

Pentru început, peste făină spargeți cele trei ouă și apoi frământați aluatul. La scurt timp, presărați și puțin zahăr, iar apoi puneți toată brânza de vaci și frământați din nou. După puțin timp, adăugați și praful de copt, și esența de vanilie.

Roxana Blenche: „Se poate pune praf de copt sau puteți să puneți și bicarbonat de sodiu, dar trebuie să îl stingeți cu...”

„Cu oțet sau zeamă de lămâie”, a completat Iuliana Pepene.

„Bravo!”, a lăudat-o Roxana Blenche.

„Asta e! Tot de la maică-mea le știu, vezi că am lins castroanele când eram mică. Tot adunam!”, a mai spus Iuliana Pepene.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 13. Supă cu fructe de mare à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Între timp, invitata Hello Chef a tăiat bine castanele, care au fost puse în aluatul de papanași.

„Ideea e în felul următor, ne dăm seama că aluatul este făcut corect când nu se mai lipește de mână și de vas”, a spus Roxana Blenche.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Sirop de ciocolată cu castane

  • piure de castane 50 g
  • frișcă lichidă 100 ml
  • ciocolată neagră 100 g
  • smântână acră 150 g
  • mentă

Tot Iuliana Pepene s-a ocupat și de sosul de ciocolată, pe care l-a pregătit într-o tigaie. Când smântâna lichidă din tigaie a ajuns la punctul de fierbere, atunci e momentul să puneți și ciocolata tăiată bucăți mici-mici. Totul trebuie amestecat până când ciocolata se topește.

„Fac bine ce fac aici?”, a întrebat Iuliana.

„E excelent”, a răspuns Roxana Blenche. „Nu poți să strici nimic în bucătărie. În bucătărie, orice se repară. Sau dacă ai greșit ceva, e reinterpretat”.

Nici de această dată nu a fost o excepție: plating-ul cu papanași a ieșit excepțional.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x