Căutare Live

Hello Chef, sezon 3, episod 15. Rețeta pentru plăcintă cu iaurt à la Chef Roxana Blenche

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Ediția Hello Chef de azi vine cu distracție și rețete delicioase

Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 5 iunie 2022 le-a avut ca invitate pe fetele de la Observator, Olivia și Rose.

Cele trei și-au interzis cuvinte, au gătit împreună și separat, fiecare cum a știut.

S-au ocupat să răspundă și la întrebări fulger și și-au interzis și cuvinte, după cunoscutele reguli ale show-ului.

Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvântul șnițel, iar Rose nu a avut voie să spună cuvântul sare iar Olivia,cartofi

Episodul 15, sezon 3, al show-ului "Hello Chef". Fetele au gătit pe ritmuri de dans sportiv

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Cele trei fete s-au distrat d eminune în bucătărie, dar au și dansat.

Rose a practicat și a predat dans sportiv, așa că, printre curățatul unui usturoi și prăjirea cartofilor, fetele au repetat câțiva pași de dans.

Ele au preparat, pe lângă plăcinta cu iaurt și șnițel de pui cu cartofi prăjiți, după rețeta lui Chef Blenche.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 14. Rețeta pentru cannelloni à la Chef Roxana Blenche

Rețeta pentru plăcintă cu iaurt à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru plăcintă cu iaurt:

- 2 foi de plăcintă

- iaurt 500 g

- rom

- 2 ouă

- zahăr 100 g

- 1 plic vanilat

- stafide 20 g

Citește și:Hello Chef sezonul 3, 29 mai 2022. Roxana Blenche şi Cătălin Moroșanu au gătit gogoși

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Ultimele știri
x