Antena Căutare

Hello Chef sezon 5, 21 mai 2023. Roxana Blenche și Lino Golden au gătit o rețetă de baton energizant georgian, perfect pentru sală

Roxana Blenche și cântărețul Lino Golden au pregătit un fel principal, dar și un desert cu spefici georgian, în episodul 15 din Hello Chef, sezon 5, la Antena 1.

colaj foto roxana blence si vlino golden la hello chef Galerie
În ediția 15 din 21 mai 2023, la Hello Chef, Roxana Blenche și Lino Golden au pregătit un fel principal, dar și un desert cu spefici georgian, în episodul 15 din Hello Chef, sezon 5, la Antena 1. | Antena 1

În ediția de duminică, 21 mai 2023, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă l-au au avut invitat pe cântărețul și fostul concurent din sezonul 11 Chefi la cuțite, Lino Golden. Pasionat de gătit, acesta a aflat mai multe despre bucătăria georgiană, care are un spefici cu totul special, fiind infliuențară de mai multe culturi din zonă.

Cu ajutorul Roxanei Blenche, el a învățat că găstească două preparate tradiționale și anume Adjaruli Khachapuri și Churchkhela.

Citește și: Hello Chef, sezonul 5, 14 mai 2023. Roxana Blenche, Eliza și Cosmin Natanticu au pregătit humus cu salată arăbească

Hello Chef sezonul 5, episodul 15 din 21 mai 2023. Roxana Blenche și Lino Golden au gătit preparate din Gerogia. Rețetele pentru Adjaruli Khachapuri și Churchkhela

În episodul 15 din Hello Chef, Chef Roxana Blench și invitayul ei s-au distrat pe cinste, au cântat, dar au și gătit două preparate extrem de gustoase. În această ediție, cei doi au gătit un fel principal de mâncare din Georgia dar și un desert savuros care este gata în doar câteva zeci de minute.

Rețetă de Adjaruli Khachapuri - Ingrediente

  • 500 g făină
  • 200 g zahăr
  • dorjdie uscată
  • 100 ml ulei de măsline
  • mozzarella
  • brânză feta
  • un ou
  • 500 g unt
  • 100 g brânză de capră
  • o legătură de păstrunjel

În timp ce găteau, cei doi au povestit mai multe și și-au împărtășit secrete din cariera fiecăreia: cea de de artist și cea de bucătar. Astfel, Lino Golden a povestit că pasiunea pentru gătit o are de la tatăl său, dar și că urăște orice fel de verdeață. Roxana Blenche nu a ratat momentul și l-a „chinuit” pe invitatul său, oferindu-i o lecție despre cum să diferențieze pătrunjelul de leuștean sau tarhon.

Despre cum a reușit să slăbească peste 30 de kilograme, Lino a povestit: „Primul an am făcut la mișto, eu ziceam că slăbesc, merg la sală, dar în drum spre liceu mâncam 5-6 sandvișuri pe ascuns și la întors, la fel. Până a, văzut că a renunțat lumea să mă creadă. Și am început să alerg în parc, zilnic, opt kilometri. Treptat. Prima dată am alergat un kilometru și am vrut să sun la ambulanță că nu mai puteam. La sală, nu. Doar în parc să alerg”.

El a dezvăluit că tot din cauza kilogramelor în plus a învățat să înoate abia la 20 de ani pentru că „îi era rușine”. Acum, acesta promovează un stil de viață sănătos, merge la sală și are foarte multă grijă de corpul său.

În bucătăria Hello Chef, Lino Golden a mai mărturisit că are gânduri de însurătoare. „Curând. Mă gândesc doar cum și unde, să fie spectaculos”, a răspuns acesta când gazda show-ului l-a întrebat când plănuiește să-și ceară iubita de soție.

Rețetă Churchkhela - Ingrediente

  • 1 litru suc de struguri
  • 200 g miez de nucă
  • colorant roșu
  • colorant galben
  • 300 g făină
  • 300 g zahăr
  • ac, ață și cârlig de rufe

Citește și: Hello Chef sezonul 5, 7 mai 2023. Roxana Blenche și Zanni au preparat Kanelbulle, un desert tradițional suedez

Detalii despre sezonul 5 Hello Chef

Din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 5 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneață călătorie culinară în jurul lumii.

Cele mai reprezentative preparate culinare din 16 noi colţuri ale lumii le vor fi prezentate telespectatorilor de Chef Roxana Blenche, Carmen Brumă şi invitaţii lor. Nu va lipsi nici surpriza sezonului – o nouă provocare culinară ce va condimenta fiecare episod cu scopul de a pune la încercare creativitatea Roxanei în bucătărie!

Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor, le va oferi telespectatorilor informaţii nutritive şi va servi porţii duble de voie bună prin jocuri savuroase şi amuzante, inspirate din cultura locală.

Chef Roxana Blenche dezvăluie: “În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră, însă eu ador provocările.

Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de … burtică, a fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul. Mi-au făcut toate poftele, au avut mare grijă de mine, aşa că iată-mă în ultima zi, pe cât de mult îmi doream o pauză, pe atât de rău îmi părea că se termină.

Următorul sezon nu o să mai fie cu burtică, o să fie… Hello bebelina 😊 Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte".

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare şi Andra şi Răzvan Gogan, Vlăduţa Lupău, TJ Miles, Lizi şi Cosmin Natanticu, Feli, Zarug, Tzancă Uraganu şi mulţi alţii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x