În ediția 4 Hello Chef sezonul 6 din 23 septembrie 2023, Roxana Blenche și Damian Drăghici l-au avut drept invitat pe Luis Gabriel, alături de care au gătit o delicioasă rețetă de mici. În timp ce gătea, artistul a făcut spectacol în bucătărie.
Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au gătit cea mai bună rețetă de mici, în ediția 4 a emisiunii Hello Chef sezonul 6, de la Antena 1
În ediția a 4-a a emisiunii Hello Chef sezonul 6 de la Antena 1, Roxana Blenche și Damian Drăghici s-au bucurat să îl aibă în bucătărie pe Luis Gabriel, pentru a pregăti cea mai bună rețetă de mici.
Artistul a dezvăluit că și tatăl lui are o rețetă delicioasă, însă preparatul propus de Roxana Blenche este unul diferit de cel cunoscut de cântăreț. În timp ce gătea, Luis Gabriel a dezvăluit detalii neștiute despre el (cum ar fi că mâncarea sa preferată este ciorba), dar a și făcut spectacol cu piesele cântate. Descoperă în rândurile de mai jos cum se face cea mai bună rețetă de mici.
Ingrediente - Rețetă de mici (mititei)
- Carne tocată de porc
- Carne tocată de vită
- Carne tocată de oaie
- Usturoi
- Condimente după gust pentru carne (semințe de anason, chimen etc)
- Sare și piper
- Cimbru
- rozmarin
- Oase de porc/vită sau direct supă stock
- Cartofi
- Unt
- Ulei
- Bere
- Zahăr
- Castraveți murați
- Muștar
- Iaurt
Mod de preparare - Rețetă de mici (mititei)
Rețeta de mici începe simplu, cu punerea oaselor la fiert pentru obținerea supei stock. Între timp se pregătește carnea tocată și condimentele, ce trebuie tocate fin (sau zdrobite). 5 cartofi se curăță și se pun la cuptor cu cimbru și rozmarin. Pentru un plus de savoare, micii vor fi trași într-o glazură de bere scăzută cu zahăr.
De asemenea, Damian Drăghici Roxana Blenche și Luis Gabriel au pregătit nu doar micii și cartofii, ci și o salsa de castraveți murați.
Urmărește clipul video de mai sus din episodul 4 al emisiunii Hello Chef sezonul 6 ca să descoperi cum trebuie să prepari totul.
Despre Hello Chef sezonul 6. Tot ce trebuie să știi
Hello Chef revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon, Din România, cu drag, şi îi invită pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile ţării. Damian Drăghici i se alătură Roxanei Blenche, într-un sezon dedicat tradiţiilor româneşti.
De la zama de șalate din maramureș, la storceagul dobrogean și la vărzari moldovenești, noul sezon va explora toate regiunile țării noastre în bucate din bătrâni, invitând telespectatorii să se reîndrăgostească de gustul de acasă și de bogăția bucătăriei lor tradiționale.
Condimentate în fiecare episod vor fi povești nostalgice din copilărie, conversații sincere despre obiceiuri și momente muzicale folclorice din partea lui Damian, dar și a invitaților speciali.
„Noul sezon mi se pare cel mai tare de până acum! Pentru că ne întoarcem acasă, să descoperim alături de telespectatorii noştri delicioasa bucătărie românească. Pentru că, fie vorba între noi, orice bucătărie ţi-ar plăcea în lumea asta, italienească, mediteraneană, portugheză, japoneză...tot mâncarea românească e pentru sufletul nostru. În acest sezon voi fi alături de Damiam Drăghici, un om extraordinar, cu care sunt efectiv pe aceeaşi lungime de undă. Am descoperit că avem şi pasiuni comune şi mă bucură enorm că a încercat toate reţetele mele şi chiar i-au plăcut. Şi de această dată ne vor trece pragul invitaţi senzaţionali, din toate regiunile, de la doamna Sofia Vicoveanca, până la Dorian Popa, cu care mă distrez de minune de fiecare dată când ne revedem. Şi, ce e important să reţină telespectatorii noştri, este că începând din acest sezon ne vedem sâmbăta, de la ora 14.00, la Antena 1!”, a dezvăluit Roxana Blenche.
Poți urmări episoadele integrale din Hello Chef pe AntenaPLAY.