- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Roxana Blenche și Chef Samuel au avut parte de o surpriză când au auzit cine sunt invitații acestei ediții și ce anume vor ei să mănânce în emisiune la Hello Chef, sezonul 8, 21 septembrie 2024.
Hello Chef sezon 8, 21 septembrie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel au pregătit rețetele cerute de Baboiash și Liviu Puștiu
Roxana Blenche și chef Samuel au aflat cine sunt invitații acestei ediții din Hello Chef sezonul 8, 21 septembrie 2024:
„Hello, avem o mare provocare pentru voi. Midii afrodisiace și ceva trandițional. De data asta am plăcerea să degust un ceaun lăutăresc. Mâncarea mea preferată. Și midii”, îi anunță invitații ediției, Liviu Puștiu și Baboiash.
Cei doi chefi și-au primit biletele secrete cu preparatele pe care trebuie să le prepare, dar și ingredientele surpriză, iar farfuriile au început să prindă contur.
„Eu o să fac pofta inimii - Cartofi prăjiți în untură de porc cu brânză rasă, cu cotlete de berbecuț!”, spune chef Blenche.
Pentru rețeta de midii aveți nevoie de:
- 2 plase cu midii
- o sticlă de vin alb sec
- 3 legături de pătrunjel
- 500 grame de roșii cherry
- o căciulie de usturoi
- o ceapă
- 100 ml ulei de măsline
- 2 franzele
- 2 conserve de roșii
Pentru cotletele de berbecuț aveți nevoie de:
- 10 cotlete de berbecuț
- 300 grame brânză de oaie
- 3 legături de pătrunjel
- 2 lămâi
- 1 kg de cartofi
- 3 roșii
- un ardei
- doi castraveți
- o ceapă roșie
- ceapă verde
- 100 ml oțet
- untură de porc
Cei doi bucătari au pregătit preparatele care au arătat delicios și pe care, ulterior, le-au degustat Liviu Puștiu și Baboiash care au făcut show muzical de zile mari. În final, cei doi cântăreți au fost nevoiți să aleagă un câștigător, iar acesta a fost chef Samuel.
Pentru a afla cum să preparați aceste platouri delicioase, urmăriți clipurile!
Emisiunea Hello Chef sezonul 8 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00, la Antena 1
Mai mult, emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.
„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.
Rând pe rând, în fiecare sambătă de la ora 14.00, la Antena 1, alături de Chef Roxana şi de Chef Samuel vor fi Andreea Bostănică, Bella şi Barbara, Matilda Pascal Cojocăriţa, Geanina Ilieş, Anca Ţurcaşiu, Lucian Viziru, Fuego, Cătălin Botezatu şi mulţi alţii.
Secretele unui Zabaione perfect. Samuel Le Torriellec, inspirat de această cremă la Hello Chef...