Căutare Live

Te afli printre cei 68% dintre români care se gândesc să achiziționeze un smartwatch? Iată două variante interesante de la Huawei

Conform datelor obținute în cadrul celui mai recent studiu realizat de IPSOS și demarat de Huawei, 59% dintre români nu sunt satisfăcuți pe deplin cu calitatea somnului lor.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro și HUAWEI WATCH FIT, noile smartwatch-uri din portofoliul Huawei te pot ajuta să dormi mai bine

Mai mult de jumătate dintre respondenți sunt de acord că diverse aplicații sau dispozitive pot ajuta la îmbunătățirea calității vieții (55%), în timp ce 38% consideră că acestea contribuie și la îmbunătățirea calității somnului.

În plus, atunci când sunt expuși ideii de a utiliza un smartwatch pentru monitorizarea și îmbunătățirea somnului, peste jumătate dintre respondenții români (68%) afirmă că beneficiile aduse de tehnologie sunt foarte utile în procesul de îmbunătățire a calității somnului.

Dacă și tu te numeri printre ei, poți lua în calcul unul dintre cele mai noi modele de smartwatch lansate de Huawei - HUAWEI WATCH GT 2 Pro sau HUAWEI WATCH FIT. Indiferent de varianta preferată, fiecare dintre ele îți va fi un ajutor de nădejde atunci când vine vorba despre monitorizarea somnului și îmbunătățirea calității acestuia.

Cum te ajută un smartwatch să scapi de insomnii

În ciuda faptului că specialiștii recomandă 8 ore de odihnă pe noapte, fiecare organism este diferit. De aceea, cantitatea de somn necesară diferă de la persoană la persoană.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizării unui smartwatch este faptul că urmărește tiparele individuale, astfel încât este capabil să-ți înțeleagă stilul de viață și somnul. Prin urmare, odată ce începi să-l utilizezi, vei afla și cât ai nevoie să te odihnești zilnic.

Mai mult, experții le recomandă și dacă nu cunoști cauza insomniilor. Cu ajutorul unui smartwach, o să descoperi motivele care stau la baza problemelor legate de somn, chiar din confortul propriului pat. Un alt avantaj este faptul că datele sunt exacte și disponibile imediat în aplicația Huawei Health.

Și acum, este momentul să descoperim prin ce specificații se remarcă cele două smartwatch-uri.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro îți oferă peste 100 de moduri de activități sportive, care vor contribui în mod esențial la îmbunătățirea calității somnului. În privința scenariilor de gestionare a sănătății, smartwatch-ul suportă monitorizarea ritmului cardiac pe 24 de ore, în repaus, notificări pentru ritm cardiac anormal, urmărirea științifică a somnului, monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei și detectarea saturației oxigenului din sânge (SpO2).

De asemenea, el vine la pachet cu 200 de sfaturi pentru îmbunătățirea calității somnului, disponibile cu ajutorul HUAWEI TruSleep™ 2.0.

Și HUAWEI WATCH FIT dispune de funcția HUAWEI TruSleep ™ 2.0, astfel că este dotat cu o tehnologie de monitorizare a etapelor de somn, pe lângă cea a ritmului cardiac în timp real, calitatea respirației în timpul somnului și analiza big data.

Ceasul recunoaște în mod inteligent momentele în care adormi/te trezești și folosește aceste date pentru o analiză complexă a somnului în diferite etape precum: somn ușor, somn profund, REM și stare de veghe.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

Datorită tehnologiei AI de la Huawei, dispozitivul poate identifica cu precizie șase probleme tipice de somn: dificultăți de adormire, somn superficial, neliniște, trezire timpurie, prea multe vise și un program neregulat de lucru și odihnă.

În plus, ambele modele dispun de o baterie rezistentă, care le permite să îți urmărească somnul în fiecare noapte.

Vrei să te bucuri și tu de cele mai noi smartwatch-uri marca Huawei și de un somn mai calitativ? Campania Explore More vine cu o provocare interesantă, care îți aduce unul dintre cele două dispozitive mai aproape. Bonus: și o experiență inedită alături de una dintre vedetele campaniei: Sore, Dani Oțil, Marius Copil, Racing Academy și Cătălin Cazacu.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul campaniei.

Explore More cu Sore: Cum se menține în formă oriunde și oricând cu noul ei antrenor personal HUAWEI WATCH FIT?... Nu reușești să îți gestionezi nivelul de stres? Cu un smartwatch performant la încheietură, ești mai aproape decât crezi...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri