Antena Căutare

Cea mai RUȘINOASĂ eliminare de până acum! Denis Carculea ‘’Îmi pare rău Pepe că nu am putut să-ți dau de mâncare’’

Ca și data trecută, se pare că baieții sunt mai harnici decât fetele și pentru asta au câștigat în ochii lui chef Florin Dumitrescu.

Ca și data trecută, se pare că baieții sunt mai harnici decât fetele și pentru asta au câștigat în ochii lui chef Florin Dumitrescu.


După aproape trei ore, echipa roșie nu a livrat nici un preparat la masă. Cunoașterea rețetelor pare a fi punctual lor slab. Fapt ce a l-a determinat pe chef Florin să ajungă la capătul răbdării și să le elimine din bucătărie. ‘’Echipa roșie…afarăăăăăă! Ieșiti afară ACUM’’


Pentru că este un restaurant cu pretenții, teama de a nu dezamăgi clienții îi face pe chef Cătalin și Sorin să joace în fața oaspeților rolul elegant al gazdelor care trebuie să ți ceară scuze pentru întarziere și să preia munca neterminată a fetelor.


‘’Îmi pare rău Pepe! Îmi pare rău ca nu am putut să-ți dau de mâncare’’ este tot ce a mai putut spune concurenta Denis Carculea după ce clienții au trebuit să aștepte extrem de mult mâncarea.

Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți! Uite de ce a aruncat 13 porții de vită la GUNOI!... Chef Florin Dumitrescu ia decizii radicale: ’’Dacă vă mai bateți joc de mine cum ați făcut-o în seara aceasta, dormiți f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x