Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți! Uite de ce a aruncat 13 porții de vită la GUNOI!

Deschiderea restaurantului ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” se dovedește a fi o probă mult prea dificilă pentru cei 20 de concurenți. Lipsa de concentrare a acestora l-a scos din minți pe chef Florin.

Deschiderea restaurantului ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” se dovedește a fi o probă mult prea dificilă pentru cei 20 de concurenți. Lipsa de concentrare a acestora l-a scos din minți pe chef Florin.

Florin își respectă clienții, de aceea nu își permite să dea greș cu vreun preparat. Nu la fel a gândit și Angi Lepădatu! Concurenta trebuia să se ocupe de mușchiul de vită, ce trebuia gătit în sânge. Din păcate, aceasta l-a prăjit mult prea tare.

”Nu am ce să fac cu ele. Nu am cui să le vând. Pentru că tu le prăjești dinainte! Vreau alt muschi de vită!”, a striga chef Florin, în timp ce a aruncat cele 13 porții la gunoi.

Nici în echipa băieților lucrurile nu au stat prea bine. Concurenții nu au gătit cum trebuie crevetele.

”Vă bateți joc de marfă!”, a mai spus juratul,

APOCALIPSA în bucătărie! Concurenții trec prin flăcările IADULUI la deschiderea restaurantului ”Hell’s Kitchen – Iadul B... Cea mai RUȘINOASĂ eliminare de până acum! Denis Carculea ‘’Îmi pare rău Pepe că nu am putut să-ți dau de mâncare’’...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x