Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu a făcut show culinar la înălțime în Mamaia

Juratul care din această toamnă poate fi urmărit în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 a făcut show la înălțime în Mamaia.

Chef Florin Dumitrescu a făcut show culinar la înălțime în Mamaia Galerie
Florin Dumitrescu

Juratul care din această toamnă poate fi urmărit în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 a făcut show la înălțime în Mamaia.

Aflat pe litoral împreună cu familia sa, chef Florin Dumitrescu a jonglat cu platinguri sofisticate la o masă suspendată la 50 de metri deasupra stațiunii.

“A fost o super-experiență, îmi doream de mult să am ocazia să ajung la un astfel de “dinner in the sky”, iar provocarea pentru mine a fost sa fac platinguri atrăgătoare pentru turiștii îmbarcați să servească masa în aer”, a spus încântat chef Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea gătește ce pescuiește! Uite cum arată cea mai mare captură a sa... Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, recunosc că pot fi îmblânziți! Cine-i șeful chefilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x