Antena Căutare

Concurs: Spune-ne ce concurent vrei să câştige Iadul Bucătarilor şi poţi câştiga trei ustensile pentru grătar

Eşti pasionat de bucătărie şi eşti la curent cu tot ce se întâmplă în show-ul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor"? Atunci nu trebuie să ratezi cel mai tare concurs al toamnei!

Eşti pasionat de bucătărie şi eşti la curent cu tot ce se întâmplă în show-ul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor"? Atunci nu trebuie să ratezi cel mai tare concurs al toamnei!

Spune-ne care este concurentul tău preferat din emisiune şi poţi câştiga trei ustensile pentru grătar cu logo-ul "Hell's Kitchen". Concursul la care face referire prezentul regulament se va desfăşura în perioada 7 noiembrie - 10 noiembrie 2014.

Pasul 1 – Inregistrarea in concurs


Pentru a participa la concursul “Hells Kitchen 2014”, orice persoana interesata trebuie să opteze pentru accesarea www.facebook.com/iadulbucatarilor. Asadar, participarea la concurs implica accesarea serviciului siteului www.facebook.com/iadulbucatarilor oricand pe durata concursului si utilizarea acestuia cel putin pana la data incetarii concursului si desemnarii castigatorilor.

Pasul 2
POTENTIALILOR PARTICIPANTI NU LE ESTE IMPUSA IN CONTRAPARTIDA NICIO CHELTUIALA DIRECTA SAU INDIRECTA, SUPLIMENTARA, IAR PARTICIPAREA LA CONCURS ESTE GRATUITA PENTRU TOTI CEI CARE ACCESEAZA SERVICIUL IN PERIOADA DE DERULARE A ACESTEIA SI INTRUNESC CONDITIILE DE INSCRIERE IN CONCURS.

Pasul 3 – Acordarea premiilor si perioadele de concurs


Castigatoriul se desemneaza pe data de 10 noiembrie 2014. Se va desemna castigator participantul care a dat cel mai bun raspuns din punct de vedere al echipei redactionale a site-ului a1.ro.

VEZI AICI TOT REGULAMENTUL!

Trandafiri din cremă de unt! Învață cum să decorezi torturile RAPID și SIMPLU chiar la tine acasă!... Cartoful este ingredientul care dă bătăi de cap la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x